16 tammikuuta 2019

Lempparisarjat kautta aikojen

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 23.31
Mun pitänyt jo vuosia kirjoittaa lista kaikkien aikojen lemppareimmista telkkarisarjoista, ihan itsellekin muistiin, ettei ne koskaan unohtuisi. Huomasin taannoin vastaavan listauksen Pancake Palace -blogissa ja se toimikin kimmokkeena vihdoin kirjoittaa tämä lista. Ja jaampa sen tänne teillekin luettavaksi, ihan siksikin, että voitte huomauttaa jos (ja kun!) ehkä olen unohtanut jotain oleellista.

Pakko laittaa nämä aakkosjärjestykseen, koska paremmuus- tai muuhunkaan järjestykseen laittaminen olisi ihan mahdotonta. Tässä siis listaus kaikkien aikojen parhaista sarjoista, joista on katsottu jokainen jakso ja kaikki ovat tehneet pysyvän vaikutuksen minuun, tavalla tai toisella. Näitten parissa on jännitetty, itketty ja naurettu. Nykyinen telkkaritarjonta ei juuri sytytä, mutta katsokaapas mitä herkkuja sitä onkaan ollut olemassa! Ah, mitä nostalgiaa!

24

Arrested Development

Californication

Dexter

Frasier

Frendit

Gossip girl

How I met your mother

Huonosti käyttäytyvät miehet

Ilman johtolankaa

L-koodi

Las Vegas

Lost

Moderni perhe

Mullan alla

Muodon vuoksi

O.C.

Oz

Seinfeld

Silkkiä ja luoteja
Sinkkuelämää

Sopranos

True Blood

Twin Peaks

Täydelliset naiset

Weeds

Löytyikö meiltä yhteisiä lemppareita? Vai puuttuuko jotain?
Mikä on sinun lempisarjasi kautta aikojen?
5 kommenttia:

Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti...

Löytyy yhteisiäkin kuten esim. Ilman johtolankaa - jota en muuten edes muistanut olleen ennen tätä listausta. Mulla ongelmaksi listan keräämisessä muodostuisi juurikin tuo et unohdan sarjojen nimet xD

Emma // Haaveita ja hauiskaantoja kirjoitti...

OC, Gossip girl ja Täydelliset naiset on kyllä huippuja kaikki! Itse tykkään vielä tuollaiseen samanlaiseen kategoriaan menevästä 90210 uudesta versiosta! :)

Ansku kirjoitti...

Aika vähän meillä on samoja lemppareita. True Blood, Mullan alla, Täykkärit, Sinkkuelämää. Sun listalta puuttuu Game of Thrones, Walking Dead ja Ghost whisperer. Nyt mulla on työnalla Blindspot.

DiaryOfShopaholic kirjoitti...

Löytyi muutamia yhteisiä, kuten OC, Gossip Girl ja Täydelliset naiset :D. Ja tietty Frendit ja sinkkikset!

Nina Ranki kirjoitti...

How I met your mother on menossa juuri itselläni toista kertaa, sillä se on ihan huippuhyvä sarja! Kautta aikojen parhaimpia sarjoja en kyllä ehkä osaa valita itse, sen verran maku muuttuu iän myötä :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review