Tapanani on ollut joulun alla listata blogiin omia joululahjatoiveitani perheelle vinkiksi. Tässä tulee tämän kertaisia toivomuksia, toivottavasti näistä löytyy vinkkejä muillekin viime tingan lahjashoppailijoille! Nopeasti toimimalla nettikauppojen tilaukset ehtivät perille vielä ennen joulua :)
Astiatoiveita on muutamia tänä jouluna. Harmillisesti kuvan Taika Siimes muki tulee myyntiin vasta vuodenvaihteessa, joten jouluksi sitä ei mistään saa, mutta laitetaan tämä muistiin kuitenkin. Esimerkiksi S-ryhmän lahjakortillahan nämä voi ostaa sitten tammikuussa. (wink wink!)
Teema lautasiin haluaisin muutaman puuterin värisen lisän; syvää 21cm lautasta ja pientä matalaa 17cm lautasta. Kuuden kappaleen setteinä näitä saa Hobby Hallista, joskin itse en tarvitse niin montaa, mutta jos tarvitset useamman niin settitarjous kannattaa tsekata!
Keittiössä olisi myös pikkulettupannun kokoinen aukko. Mikään fiini ei tarvitse tämän olla, ihan perus halpa teflonpintainen pannu, jolla pikkuletut silloin tällöin paistelisi. Netistä pannuja löytyy esimerkiksi Hobby Hallista, Kitchen Timesta ja Makuja kaupasta.

Vuodesta toiseen toivelistallani keikkuu trikoinen Marimekon Tasaraita pussilakana. Viime vuonnahan tämä toive jo kertaalleen toteutui, mutta olen niin rakastunut tuohon settiin, että on pakko saada toinenkin :) Tämä löytyy esimerkiksi Finnish Design Shopista.

Kirjatoiveita mulla on tietenkin joka vuosi! Tänä vuonna toivoisin erityisesti Sadan vuoden unet kirjaa ja jotain käsiala- tai sivellintekstausopasta, myös jokin FODMAP-ruokakirja olisi kiva. Näitä kirjoja löytyy Adlibriksestä tai Jyväskylästä ihan kivijalastakin Suomalaisesta kirjakaupasta.

Naurettavan pitkään lahjalistallani on roikkunut myös Seinfeld-sarjan kokoelmastani puuttuvat kolme tuotantokautta, eli kaudet 5, 8 ja 9. Nämä löytyvät vaikkapa Discshopista.

Olen tänä vuonna hurahtanut erityisesti ihonhoitoon ja kosmetiikka onkin aina mieluinen lahja. Iholle jätettävät tuotteet ovat yleensä minulle hyvä lahjavalinta, koska ne eivät yleensä
 sisällä metyylikloori-isotiatsolinonia, jolle olen allerginen. Saippuoissa, shampoissa ym näitä allergisoivia aineita on usein. Merkeistä kiinnostavia ovat esimerkiksi the Ordinary, Skin79, Holika Holika, Huxley, Tony Moly ja Kocostar. Erityisesti k-beauty (koreakosmetiikka) kiinnostaa tällä hetkellä, meikeistä himoitsen Makeup revolutionia. Kivoja tuotteita löytyy vaikkapa Eleveniltä, Nordicfeeliltä, Nobebeautyltä, Hyvinvoinnin tavaratalostaBiodellystäJolielta ja joitain merkkejä myös vaikkapa Sokokselta. Kuvan Huxley puhdistusgeeli olisi ihan ykköstoive :) Olen allergian vuoksi joutunut luopumaan niin isosta osasta kosmetiikkaani, että siksi tänä vuonna kosmetiikka olisi erityisen (jos ei tarpeen niin) mukavaa :)

Suklaakonvehdit ja muut suklaat kannattaa jättää minulle ostamatta. Pussillisen piparinmakuisia Dumleja voi ehkä ostaa :) Tykkään myös tummapaahtoisesta kahvista ja sushista. Rakastan kaikkia hemmotteluhoitoja, joten esimerkiksi kasvo- tai jalkahoito on minulle tosi mieluinen lahja.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli jotain hyötyä minulle lahjaa pohtiville. Omat lahjahankinnat alkavat onneksi olla jo melko hyvällä mallilla. Muutaman pikkujutun käyn hakemassa viikonloppuna, sitten voinkin keskittyä kunnolla joulunodotukseen (muutaman rästissä olevan kouluhomman lomassa). Muutamia lahjoja pukinkontista jo tiedänkin, siellä odottaa muunmuassa ensi kesäksi keikkalippu Metallican keikalle, en malta odottaa!!

Oletko sinä kirjoittanut pukille? Mikä olisi mieluisin lahja tänä jouluna?
Mun ihan ultimaattisin toive olisi Dubain loma, tai edes loma, mutta taitaa olla tällä opiskeluvauhdilla vielä aika kaukana se aika kun on varaa taas lomailla :)

Ihanaa viikonloppua!*Postaus sisältää mainoslinkkejä*