Hullarit jatkuvat; vielä on edellisten päivien tarjouksista jotain jäljellä (esimerkiksi Hilfigerin ihanat tähtikorvikset!) ja vielä viikonloppuna tulee uusiakin ihastuksia myyntiin; tässäpä muutamia vinkkejä viikonlopun varalle! Ehkä koko Hullut Päivät -tuotteiden suloisin ilmestys on tämä lauantaina (klo7, be there!) myyntiin tuleva Snurk Banana Monkey -pussilakanasetti! Haluan!!

Lauantaina:
Dyson V6 rikkaimurin ottaisin heti avukseni jotta voisin heittää edellisellä rikkaimurillani vesilintua! 
Adidas Originals collegemekko olisi ihan huippu jokapaikanvaate kesäksi.
Moroccanoilin shampoot ja hoitoaineet olisi nyt tarjouksessa, olen näitä nuuhkinut ihastuneena mutta en ole koskaan raaskinut ostaa, jokohan nyt?
Levi's T-paita olisi aika legendaarinen! Kuinka moni muuten on elänyt siihen aikaan kun odotetuin kampanja ever oli Levi's-kaupan t-paita farkkujen ostajalle kaupan päälle :) (Saman kuosinen gollegehuppari muuten tänään iltatärppinä klo 18!)
Tomsin Classic loafereita olen myös käynyt hypistelemässä moneen kertaan. Onko jollain näistä kokemusta, ovatko oikeasti hintansa väärti?
Ja tuo Comman kukkapusero! Ah, ihana kuosi ja niiin mun värit! <3

Riittää ihanuuksia vielä sunnuntaillekin! 
Mies ei ehkä osaisi arvostaa tuota Only & Sons OnsMarco Funny Print donitsi t-paitaa, mutta jos sitten itselleni? :)
Mulla on vähän kammo kangasmaskeja kohtaan (ne näyttää pelottavalta naamassa), mutta kammon lieventämiseksi voisin kyllä kokeilla supersöpöä pandamaskia! Masque barin Pretty Animalz -kangasnaamiot ovat nimittäin sunnuntain alessa.
Brabantian Newlcon-poljinroskakori niin kovasti haluais mun kylppäriin.
Hullut päivät voikin laittaa sitten pakettiin sukeltamalla tuon ihanan Nike hupparin sisään :)

Ja hei, yks tärkeä vinkki kumppaneiden tarjouksista! Ihanassa Långvikissa, kesän majoituslahjakortti standard huone 100€/2hh ja majoituspakettiin kuuluu herkullinen buffet-aamiainen sekä vapaa pääsy kylpylään. Itse kävin tuolla viime vuonna minilomalla ja tulisi todella tarpeeseen nytkin! Vahva suositus Långvikille; upeat puitteet, taivaallista ruokaa ja rentoutumista poreissa, mitä sitä ihminen muuta tarvitsee :)


Ihanaa viikonloppua ja tehkäähän hyviä ostoksia!



*postaus sisältää mainoslinkkejä*