14 tammikuuta 2018

Voiko mikään korvata täydellistä?

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 22.48
Tiedätte varmasti sen tunteen kun olette löytäneet sen täydellisen kosmetiikkatuotteen, oikein sellaisen luottotuotteen, aarteen jota ilman ei voi tulla enää toimeen. Sen yhden tuotteen joka toimii aina ja siihen ei tarvitse ikinä menettää hermojaan. Jep, sitten tulee se päivä kun a) tuotteelle tehdään jotakin 'uudistuksia', jonka jälkeen se on kuin varjo entisestään tai b) tuote lopetetaan. Tämä karu lopettamisen kohtalo kohtasi nyt luottoeyelinerini.

Lumenen Natural Code eyeliner on ollut jo vuosia luottotuotteeni, enkä oikeastaan ole kartuttanut tussieyelinerkokemustani muista merkeistä, koska tämä on ollut vain niin täydellinen, että uusi samanlainen on tullut ostettua aina edellisen hyydyttyä. Nyt Natural Code on lopetettu ja tilalle Lumene on lanseerannut vegaanisen Nordic Girl! -sarjan. Tästä sarjasta ei eyelineria löydy. Turvaudunkin siis apuunne; vinkatkaa parhaat tai edes vähänkään kokeilemisen arvoiset pysyvät (mutta ei vedenkestävät) napakat tussimalliset eyelinerit, joista voisin löytää uuden rakkauden. En tiedä voiko mikään korvata tätä täydellisyyttä, mutta olen valmis kokeilemaan.

Tilanne on SOS, help me!6 kommenttia:

marja liljeström kirjoitti...

Valitettavasti en käytä silmämeikkiä ollenkaan. On rillit. Ja olen kosmetiikkalaiska. Huulipunien väritkin vaihtuvat melko nopeasti. Silloin jää kaipaamaan sitä entistä väriä. Pitäisi aina muistaa ostaa varastoon useampi.

Melissa L kirjoitti...

Tiedän tunteen, kestää pitkään kun löytää uuden tilalle. TOivottavasti joku osaa antaa vinkkejä, itse en tiedä meikeistä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Nordic girl ei ole luonnonkosmetiikkaa vaan vegaaninen sarja

DiaryOfShopaholic kirjoitti...

Maailman paras tussieyeliner löytyy mun mielestä Kat Von D:ltä. Tattoo liner on täydellinen, joskin myös hieman hintava, mutta ehdottomasti sen arvoinen.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Marja: Joo näimpä, tää pätee kaikkiin lemppareihin, aina pitäis ostaa useampi kun sen hyvän löytää!

Melissa: Eyeliner on sen verran tärkeä että toivottavasti korvaaja löytyy pian :)

Anonyymi: Hei hyvä huomio, kiitos. Korjaan tekstiin, ajatusvirhe :/

DiaryOfShopaholic: Kiitos paljon! Oonkin just lähdössä Dubaihin, toivottavasti sieltä tätä löytyy, ehdottomasti kokeiluun!

Marjo kirjoitti...

Tätä täytyy ehdottomasti päästä kokeilemaan :) Kuulostaa ihan supertuotteelta.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review