02 elokuuta 2017

Lomalla viimeinkin

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 16.43

...Voin ottaa iisimmin...Vai voinko? Entäs jos ei osaa rentoutua?

Olen painanut kouluhommia koko kesän niska limassa ja nyt vihdoin koitti se hetki että viimeinen tehtävä on palautettu. Odotan ainoastaan yhden tentin tuloksia, jonka oikeastaan tiedän sössineeni. Jos ja kun tentti ei mene läpi, en aio ottaa enää siitä stressiä kesällä vaan kurssin suorittaminen siirtyy ensi kevääseen. Nyt olisi siis ihan oikeasti aika hengähtää. Mutta kun en osaa!

Päässä takoo koko ajan, että pitäisi saada jotain aikaiseksi. Voisinhan tehdä jotain muutakin kuin mitä suunnitelmani kesän ajaksi oli, kuten lukea valmiiksi syksyn kurssien kaunokirjallisuutta tai jos sittenkin uusisin sössityn kurssin vielä syksyn aikana. Ainakin voisin tehdä niin pitkään odottaneita hommia kotona; kaappien perusteellinen läpikäyminen, kirpparikamojen lajittelu, varaston siivous. Nyt olisi myös hyvää aikaa nähdä ystäviä, nauttia kesästä ja tehdä retkiä... Mitä vaan. Mutta olen niin hemmetin väsynyt etten jaksa mitään, stressaan aikaansaamattomuudesta ja jo ihan pian alkavista syksyn opinnoista. Voi blaaaah, miksi en osaa nauttia tästä lomasestani!

Mutta hei, lähestyvässä talvessa on yksi tosi kiva juttu, nimittäin varattu Dubain matka. Siellä viimeistään pääsen relaamaan sitten. Sekin voitaneen jo katsoa edistysaskeleeksi että eilen aloitin lukemaan kirjaa (ja se ei ole mikään koulukirja)!
Muita suorittajia, joiden on vaikea relata? Miten sinä saat vaihdettua lomamoodiin?8 kommenttia:

DiaryOfShopaholic kirjoitti...

Arjesta irti päästäminen on välillä tosi vaikeaa, pitää vaan löytää se joku juttu mikä tuo itselle kunnon lomafiiliksen :) Tuo Dubain matka on varmasti kyllä sellainen!

Minna M kirjoitti...

Tehtävälista on minullakin loputon. Olen kyllä yrittänyt opetella relaamista ja keskeneräisyyden sietämistä. Tsemppiä sinulle! Toivottavasti rentoutuminen onnistuu myös ennen matkaa!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

DiaryOfShopaholic: No ainakaan lähestyvä talvi ei ahdista niin paljon kun on jotain kivaa mitä odottaa tammikuussa :)

Minna M: Kiitos! Ainakin yksi arjesta poikkeava juttu onkin tiedossa jo heti ensi viikolla, yes!

Krissu H kirjoitti...

Tiedä, että se on vaikeaa, mutta pitää vaan keksiä jotain kivaa tekemistä. :) Tai vaikka nukkua kaikki päivät, jos on väsynyt. Kuuntele itseäsi, älä niitä suorittajan ajatuksia, vaan sinun omiasi. :)

Hanna-Mari Autioniemi kirjoitti...

Minunkin on todella vaikea ottaa rennosti. Päässä oleva "pitäis saada aikaseks jotain järkevää" soi koko ajan. Olen huomannut, että kotona se etenkin vaivaa. Joten matkat on aivoa, millä olen saanut itseni rentoutumaan, joten onneksi sinullakin on matka tiedossa. Toinen hyvä on kyllä ihan vaan syventyä juurikin jonkun muun kuin koulukirjan pariin. Itse neulon ja virkkaan myös, ja ne saa ajatukset rentoutumaan.

https://lifewithhannamari.blogspot.fi/

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Krissu H: Ensi viikolla onkin tiedossa kivaa tekemistä ystävän kanssa :)

Hanna-Mari: Näimpä, pitäisi osata keskittyä johonkin, ja meinaan muutakin kuin puhelimen näpräämistä. Taidankin heti kattoa jonkun leffan ja huomenna kaivan värityskirjan esiin :)

Katja / Valkoisen vuoren rinteillä kirjoitti...

Täällä toinen suorittaja ;) Ihan samaa stressasin ennen kesälomaa -- olen ennenkin pilannut vapaat ahdistumalla joko siitä etten tee mitään "vaikka pitäisi", tai sitten olen tehnyt niin paljon liikaa että on tullut jonkinasteinen burnout :D

Sain vinkkinä tähän ennen kesää, että laittaa muistutuksen kännykkään aina silloin tällöin, jotta muistaa pysähtyä miettimään meneekö loma omien fiilisten ehdolla vai ei. Jos nukuttaa, silloin nukutaan, ja jos on sosiaalinen fiilis niin silloin nähdään kavereita. Tai jos on sekoamisfiilis, niin silloin juodaan viiniä ja järkätään vaatekaappi :D :D :D Mutta mitään ei tarvii tehdä sen takia "että pitäisi tehdä". Kivaa lomaa! <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kiitos ihana <3 Hyviä vinkkejä ja viisaita sanoja! Varsinkin tuo viini vois olla kokeilemisen arvoinen :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review