24 tammikuuta 2017

When was the last time...

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 19.37
Nappasin ihanaisen Eevan blogista hauskan haasteen. 
Milloin minä viimeksi...

Viimeksi minä ilahduin hyvästä kohtelusta terveyskeskuksessa. Vaihdoin vastikään terveyskeskusta yksinkertaisesti henkilökunnan ja palveluasenteen vuoksi. Pitkästä aikaa sain uudessa tk:ssa sellaista kohtelua kuin mielestäni jokaisen kuuluisikin saada. Meinasin purskahtaa itkuun kun ensimmäistä kertaa lääkäri kysyi, että miten jaksan henkisesti näin kovien kipujeni kanssa.

Viimeksi minä nauroin toissapäivänä erään lystikkään herran jutuille <3

Viimeksi minä itkin väsymystäni parisen viikkoa sitten.

Viimeksi minä suutuin kun joku ei pitänyt lupaustaan. 

Viimeksi minä häkellyin tai oikeastaan repesin nauruun kun minua viime viikolla luultiin kaksi kertaa parikymppiseksi, tai ainakin alle kolmekymppiseksi. Täytin viime viikolla 38.

Viimeksi minä kokeilin jotain kun päätin muuttaa opiskeluasennettani. Suorittamisen sijaan yritän keskittyä oppimaan ja hankkimaan tietoa ja taitoa tulevaisuutta varten. Myös kesällä aion kokeilla jotain todella ennenkuulumatonta, varasin nimittäin laulukurssin!

Viimeksi minä urheilin viime perjantaina. Olin Lavis-tunnilla. Oletteko kokeilleet? Kyseessä on siis lavatanssin ja jumpan risteytys, tanssia ilman paria. Hikistä hommaa ja ihan superhauskaa!

Viimeksi minä luin sivuaineen kurssikirjaa, Viestinnän vallassa, joka käsittelee joukkoviestintää. Tosi kivaa vaihtelua kirjallisuuden teorian jälkeen.

Viimeksi minä herkuttelin tänään päiväkahvilla parilla gluteenittomalla pikkupuustilla. Illalla ostin kaupasta pari pikkukarkkipussia...

Viimeksi minä ostin bullet journalia varten muutamat uudet tussit, paidan, leggarit, ripsivärin ja lukon salille vaatekaappia varten.

Viimeksi minä tapasin kiropraktikkoni. Paitsi että hän on ihan huipputyyppi, on hän myös käsittämättömän taitava siinä mitä tekee. Tämä kokovartalojuminainen käveli pois vastanotolta tänään jälleen onnellinen hymy naamallaan :)

Viimeksi minä päätin olla itselleni armollisempi. Voi kun oppisi vähän hellittämään, joskus vaan lepäämään ja tyytymään siihen "ihan hyvään" täydellisen tavoittelun sijaan.

Viimeksi minä inspiroiduin ihmisten ihanista bullet journaleista instagramissa. Hitsi kun osaisi itsekin piirtää ja voisi kuvittaa oman bujon yhtä kivasti!

Viimeksi minä kuuntelin Happoradion uutta levyä Kauniin kääntöpiiri, joka on muuten ihan törkyhyvä! <3

Milloin sinä viimeksi ja mitä? Kerro jotain! :)


4 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

On kyllä aivan käsittämätöntä, että jos olet elänyt tässä kohta jo vuosikauden kivuissa, että kukaan ei ole kysynyt henkistä jaksamistasi asian suhteen. :o Ihan pöyristyttävää, moni ei uskalla sanoa, jos häneltä ei suoraan kysytä ja lääkärin ei tunnetusti pitäisi olettaa mitään ja kysymällä se aina selviää. :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Hauska haaste! :) Ja aivan loistavaa, että vihdoin joku ottaa kunnolla ja tosissaan tilanteesi terveydenhuollon puolella. Jaksamistasi olenkin hiljaa mielessäni pohtinut... *halaus* <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Jonna: Onhan tuo aika hämmentävää. Itse koen entisenä masennuspotilaana olevani sikäli onnekkaassa asemassa tässä tilanteessa että osaisin tunnistaa kun jaksaminen loppuu ja pyytää ja vaatia apua. Kaikilta se ei varmasti onnistuisi, ja se on todella surullista. On varmasti paljon niitä jotka kipujen takia luovuttavat apua pyytämättä.

Irina: Ei auta kuin toivoa että jotain selviää ja saisin vihdoin jotain apua. Halit sinne <3

Ruut kirjoitti...

Ihania juttuja siellä :) ihana sinä. Tästä tietämättömänä mäkin tein samanlaisen postauksen :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review