22 joulukuuta 2015

Lahjapaketoijan paras vinkki!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.07
En ole varma kuuluuko lukijakuntaani ketään yhtä vaaleatukkaista kuin minä, ainakaan mitä tulee lahjanarun kiharrukseen. Mikäli siellä kuitenkin joku tietämätön on, jaan nyt tämän vinkin, joka minulle oli SUURI ahaa-elämys tässä muutama vuosi sitten. Paketointi on varmaan monessa kodissa ajankohtaista juuri nyt, joten toivottavasti vinkki tulee jollekulle tarpeen!

Yllä kuvassa entinen otteeni saksista lahjanarua kähertäessä. Sakset auki ja sormet saksien terällä, saksien kärjet sojottaen ties mihin. Ote epävakaa ja lipsahduksen vaara suuri.

Uusi ote.
Kappas, sakset kiinni! Turvallinen ja tukeva ote saksista, kiharrus saksien alareunalla ja ihan yhtä hyvää käkkärää tulee! Näin on vältytty monelta haavalta ja pahemmiltakin vahingoilta.

Minä sain viimeiset pakettini paketoitua eilen illalla. Ihana helpotus! 
Tänään unohdan joulustressin ja eilisen tapaan vietän tänäänkin laatuaikaa koko päivän kummityttöni kanssa. Ihan parasta <3

Jokos siellä on paketit paketoitu?

4 kommenttia:

Micu kirjoitti...

Kaikki vinkit on aina tervetulleita :D
Valoisaa joulua sulle ♥ ♥ ♥

Jonna H. kirjoitti...

Kiitos vinkistä! :D Lahjat on itsellä paketoitu, mies on taas jättänyt viime tippaan makuuhuoneen nurkasta löytyvistä lahjakasseista päätellen. :D

Hanna Voutilainen kirjoitti...

Lahjat on kaikki yhtä vaille paketoitu ja itse asiassa julkaisin viime hetken tärpit omassa blogissani juurikin äsken :D Vielä tämä ja huomine töitä ja sitten saa relata!!

hanna
www.hannamariav.com

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Micu: Kiitos ja ihanaa joulua sinullekin! ♥

Jonna: Hih, toivottavasti mieskin on ehtinyt paketoimaan jo. Ihanaa joulua ♥

Hanna: Nyt nautitaan :) Ihanaa joulua ♥

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review