26 marraskuuta 2015

Muutama hyvä syy vihata käsintiskaamista

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 0.10
Olen viime aikoina astianpesukoneen ohjelman aikana kuunnellut koneen pitämää meteliä aavistuksen verran hikivana selästä valuen. Ulina on nimittäin sen sorttista, että lopun alku taitaa olla vanhuksella käsillä. Olenkin tässä miettinyt, että miten ihmeessä sitä joskus onkin tullut toimeen ilman tätä arkista apuria. Ei onnistuisi nimittäin enää!

Myönnän olevani laiska, ja varsinkin kiireinen. Astianpesukone onkin minun ekotekoni numero 1. Vaikka aina en ehdi paneutua ympäristöasioihin haluamallani tavalla ja intensiteetillä, astianpesukonetta käyttämällä säästän paitsi aikaani ja käsiäni, ennen kaikkea rutkasti vettä ja energiaa käsintiskaamiseen verrattuna.

Tsekkaa videot ja totea sinäkin miksi on viisasta vältellä käsintiskaamista.
Entäpä miten hovimestari liittyy astianpesukoneeseen?
Sekin selviää näiltä videoilta ;)*Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin, Boschin ja Finishin kanssa.*


3 kommenttia:

Nanni kirjoitti...

Meidän kone kärähti kirjaimellisesti noin vuosi sitten. Ensin kuului kova paukahdus, sen jälkeen sulake paloi ja lopuksi tuli kammottava palaneenkäryn haju. No jokin osa siellä koneella paloi pas...rikki kun korjausmies sitä tutkaili. Uuden saaminen vei reilun viikon ja siinä sai innokaskin tiskaaja tiskailla perheen kippoja ja kuppeja jonkin tovin käsin.

Jonna H. kirjoitti...

Apua tulee ihan kylmätväreet kun mietinkin, että joutuis taas 15 vuoden jälkeen alkaa tiskaamaan käsin. :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Nanni: Hui, tota mäkin pelkään et vielä joku tulipalo syttyy kun tuo lopulta laukeaa :P Mä oon tähän asuntoon muuttaessa viimeksi joutunut tiskaamaan käsin kun keittiö oli remontissa, silloin tiskit hoidettiin vessan lavuaarissa. Ei oo ikävä sitä aikaa :D

Jonna H: Joo niimpä!! :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review