Kuva: Jani Kasanen

Toukokuussa juhlistettiin ihanan Anskun Peace & Style-blogin 5-vuotissynttäreitä luonnonkosmetiikkamyymälä Joliessa. Satuin olemaan tuolloin Helsingissä, joten ajoitus osui nappiin ja minäkin pääsin osallistumaan, kivaa! :) 
Kuva: Jani Kasanen
Iso joukko meitä olikin Jolien takahuoneessa. Oli ihana nähdä niin vanhoja tuttuja, kuin uusiakin naamoja :) 


Jolien takahuone olikin mainio paikka synttärijuhlille, aurinko paisteli tilaan ihanasti ja mahduimme kaikki hyvin istumaan ja nautiskelemaan. Välillä pystyi piipahtamaan myymälän puolelle ihailemaan purnukoita tai poikkeamaan huulipunabaariin. Paitsi että Jolie on luonnonkosmetiikkamyymälä Uudenmaankadulla, on heillä myös hoitola Kalevankadulla. Tämä olisi ihana kokea myös joskus.

Ansku on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja olikin järjestänyt synttäritapahtuman hyvinvointiteemalla. Ansku on kyllä juhlien järkkääjänä ihan ykkönen! Ihanan virkistävää ja erilaista!


 Vihermehua, nam! Ennakkoluuloja oli, mutta yllätyin todella positiivisesti. Se oli oikeasti hyvää! Samoin Ruohonjuuren veikeä Kombucha-juoma maistui hyvältä.


Myöskään raakakakkua en ollut koskaan ennen maistanut. Greenstreetin minttusuklaa raakakakku oli melkoisen tuhtia ja upposi kyllä kitusiin alta aikayksikön, slurps!


Mieleenpainuvinta oli kuitenkin Karita Tykän vierailu. Karita kertoili hyvinvointifilosofiastaan ja yrityksensä Superlemonin toiminnasta. Paitsi että naisen kauneus, myös hyvä olo ja fiilis paistaa kilometrien päähän, mulle tuli hyvä olo jo vain hänen kuuntelemisestaan. Tilaus on lähdössä myös Superlemonin verkkokauppaan josta ajattelin hankkia ainakin MSM-jauhetta nivelongelmiini.

Masu pullollaan kelpasi matkata illaksi takaisin kotiin. Kassissa oli tuotteita kotiin kokeitavaksikin :) Ihana päivä! Hurjan iso kiitos Ansku <3 ja kaikki yhteistyökumppanit :)

Kiitos myös mukana olleet bloggaajat EnniKiaJanetMillaAnna
KaisuSariMaijuLauraKirsi ja Hanna oli kiva tavata!