Olin alkuviikosta aikeissa tulla tänne blogiin huhuilemaan josko jollakulla olisi vinkkejä hyvistä tuotteista kuivaan ja kutisevaan päänahkaan. Ennen kuin ehdin postailemaan aiheesta satuin avaamaan kylppärin laatikon uusin silmin ja tsadaa, muistinkin jo omistavani täydellisen täsmätuotteen tähän talven kuivattamaan päänahkaani!

Olen blogin kautta saanut kokeiluun Goldwelliltä Scalp Speciallist -sarjan Anti-Hairloss sprayn, jota olenkin käyttänyt säännöllisesti yhdessä toisen hiustenlähtöä ehkäisevän tuotteen kanssa. Jotenkin tämä Sensitive Soothing lotion olikin siis ihan unohtunut minulta. Atoopikkona päänahkani on usein tosi kuiva ja varsinkin näin talven jäljiltä tuntui että kutina meinasi viedä järjen. Kutina vaivasi ja haittasi jo yöuniakin. Ja tiedättehän mitä seuraa yhdistelmästä pitkät kynnet ja jatkuva pään raapiminen :)

Nappasinkin tämän lotionin oitis käyttöön ja helpotus kutinaan on tullut jo muutaman käytön jälkeen, ihanaa! Suosittelen muillekin päänahan ongelmista kärsiville.

GOLDWELL DUALSENSES SCALP SPECIALIST SENSITIVE SOOTHING LOTION
Rauhoittaa ja rentouttaa herkkää hiuspohjaa välittömästi. Ei sisällä väriaineita eikä hajusteita. Lehmuksenkukkauute rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia. Pantenoli kosteuttaa ja lievittää kireyden tunnetta sekä kutinaa ja ärsytystä hiuspohjassa. Ihoystävällisyys on dermatologisesti testattu.

GOLDWELL DUALSENSES SCALP SPECIALIST ANTI-HAIRLOSS SPRAY
Tukee luonnollista hiustenkasvua
. Ehkäisee perinnöllistä hiustenlähtöä
. Voimistaa ja vahvistaa hiuksia
. Suositellaan päivittäiseen käyttöön.


*Tuotteet saatu blogin kautta*