Helmikuussa loppui neljä kivaa tuotetta.

Hairstoresta to-del-la kauan sitten ostettu Eclipse jätettävä hoitoaine. Tämä oli kyllä todella riittoisa pullo! Voikohan olla mahdollista että tämä pullo oli mulla 4 vuotta!? Kiva, edullinen ja ihanan tuoksuinen tuote, jota olen käyttänyt sähköisyyden poistamiseen esimerkiksi tekokuituisiin huiveihin ja olkkarin pörröpeittoonkin, toimii muuten loistavasti niihinkin :)
Ostaisinko uudestaan: Kyllä voisin ostaa.

Adidas Intensive ultra dry dödö on uusin Adidas ihastukseni, ensin vihreä, sitten vaaleanpunainen ja nyt tämä oranssi, kaikki ovat olleet lemppareita vuorollaan. Tarkkanenäisenä nuuhkijana huomasin oudon jutun näissä Adidaksen dödöissä; Tokmannilta ostettu tuoksui pistävämmälle ja ei niin hyvälle, aivan erilaiselle kuin esim. Prismasta ostettu samanlainen. Lieneeköhän tuossa mitään perää, voiko nuo edes olla erilaisia jotenkin??
Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin, en tosin Tokmannilta.

Palmolive suihkugeeli, tuoksu Black orchid. Rakastan Palmoliven suihkugeelejä, tuoksut on aivan ihania, näissä ei voi mennä vikaan, yleensä...
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, jos tästä ei tulisi niin vahvaa tuoksumuistoa. Tällä hetkellä en halua joka kerta suihkussa käydessäni muistella 10 vuoden takaisia lähiökaraokekuppilareissuja, joista tämän tuoksu jostain syystä muistuttaa. Lieneekö kuppilan vessassa ollut joku hajustin, josta tämän tuoksu muistutti.

Max Factorin 2000 Calorie ripsiväri on ihan ultimate favourite tällä hetkellä, kuten olen ennenkin hehkuttanut!
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, ja olen ostanutkin.

Löytyykö ruudun takaa samanlaisia tarkkanenäisiä? Entä miten tuoksumuistot vaikuttavat sinuun?