02 helmikuuta 2015

Lättäpyllyä ja jalkaongelmia

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.30

Löysin Kristan blogista pylly pyöreäksi -haasteen helmikuulle ja päätin lähteä mukaan. Joudun tosin jättämään askelkyykyt (ainakin tässä määrin) väliin pahentuneiden jalkaongelmien vuoksi, mutta olisihan tuokin jo saavutus jos saisin edes kyykyt ja nostot tehtyä päivittäin! Olen niin jämähtänyt sohvaan koulukirjojeni kanssa, että kohta mut pitää tulla nosturilla nostamaan siitä ylös. Jottain tarttee tehrä!

Olen tosiaan jo loppukesästä saakka kärsinyt kovista lonkkakivuista joiden on ajateltu johtuvan limapussin tulehduksesta. Joulun aikaan kipeytyivät myös polvet tehden kävelemisestä entistä tuskallisempaa. Pahimpina päivinä en pääse liikkeelle lainkaan ilman särkylääkettä. Samoiten olkapää on vihoitellut etenkin öisin jo syksystä saakka. Tanssimaan en enää kevätlukukaudella ole kyennyt.

Nyt sitten näyttäisi siltä, että ainakin polvissa on kohtuullisen paha nivelrikko. Virallisen diagnoosin saan kuitenkin vasta tällä viikolla kunhan röntgenlääkäri katsoo kuvani ja sanoo mielipiteensä. Oma lääkärini ei nimittäin uskonut silmiään kuvat nähtyään, olin kuulemma liian nuori ja liian kevyt kuvien löydökseen... Kuulostaa lupaavalta. Kunhan lopullinen diagnoosi nyt tulee onkin sitten aika miettiä omaa liikkumista tai paremminkin liikkumattomuuttaan ihan uudelta kannalta. Olisin kyllä pärjännyt mainiosti ilman tätä(kin) vaivaa. Hohhoijaa...10 kommenttia:

S - Beauty of Life kirjoitti...

Ouch, ei kiva :(. Tsemppiä!

Marianne kirjoitti...

Meh :/ Ei kivaa. Tsemii kuitenkin! Sekä polvelle että haasteelle.. Terv. Know the feels - 32-vee selkävammanen. (meinasin kirjoitttaa 31 vee, ihan unohin että mulla oli synttärit :D)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

S: Kiitos <3 Olen päättänyt olla heittämättä kirvestä kaivoon vielä ennen lopullista tuomiota.

Marianne: Jep, 36-vuotias tuleva tekonivelpotilas kuittaa :D

Lady of The Mess kirjoitti...

No eipä ole kivoja vaivoja - tsemppiä <3
Ja jalkavaivaisen ei todellakaan kannata noita askelkyykkyjä harrastaa - nimittäin kokemusta on;)

SatuKoo kirjoitti...

Toivotaan parasta ja tosiaankin joskus liikunnalla on hieman helpottava vaikutus kipuihin <3

Satu kirjoitti...

Ikäviä vaivoja :(
Nappaan kyllä tämän haasteen ja uskaltaudun samalla kokeilemaan lankkuhaastetta. Munhan pitäs olla kuun lopussa jo ihan tikissä :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Lady of the mess: Jep, selitti paljon tämä röntgenkuvien tulos miksi nuo askelkyykyt onkin ollu aina niin tuskasia mulle... Kiitos tsemppilöistä <3

SatuKoo: Todellakin, kunhan diagnoosi nyt vahvistuu niin pitää alkaa tosiaan selvitellä ja kartoittaa mitä sitä pystyy tekemään että toimintakyky säilyis.

Satu: Nonni, mahtavaa! :)

Jenna/Perhosena lennän kirjoitti...

Varmaan helpotus että syy kipuilulle selvisi. Silti kurja juttu. :( Jaksuja!

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

No voi ei! Paranemisia!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Jenna: Totta joo, oli helpotus että sain diagnoosin, vaikkakin vähän turhan myöhäisessä vaiheessa :/

Katja: Kiitos <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review