04 tammikuuta 2015

Buzzador: Vanish

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 16.49
Olen Buzzador ja tällä kertaa pääsin mukaan Buzzadorin Vanish-kampanjaan. Sain kokeiltavaksi ison paketillisen erilaisia Vanish tahranpoistotuotteita ja paljon näytteitä myös ystävilleni jaettavaksi. Olen halunnut aina testata Vanishia, mutta jostain syystä en ole koskaan raaskinut tuotteita ostaa. Valitettavasti kampanja osui kuitenkin kiireiseen joulunaikaan, ja lähetyksestäni puuttui tahratestin tekemiseen tarkoitettu kangasliina, joten testituloksia ei nyt ole nähtävillä.

Ehdin kuitenkin kokeilemaan valkopyykin kirkastamista Vanish Oxi Action Crystal Whitella. Alushousupyykkiäni en kuitenkaan tänne aio kuvata :) Mutta totta, valkopyykki kirkastui kummasti Vanishilla pestynä! Yllätyin myös siitä miten monenlaisia tuotteita eri käyttötarkoituksiin Vanishilta löytyykään! Paketissani sain myös tahraoppaan, josta voi näppärästi tarkistaa mikä tuotteista parhaiten soveltuu millekin tahralle. Minä sain testattavakseni seuraavat:

Vanish Oxi Action
Sopii kaikenlaisille väreille ja pesulämpötiloille. Lisää suoraan koneeseen, tai esikäsittele ennen pesua. Poistaa tehokkaasti kaikenlaisia tahroja. Voidaan käyttää kaikissa pesulämpötiloissa, myös aivan alhaisissa. Lisää tavallisen pesuaineen joukkoon tai esikäsittele pyykki ennen pesua. Hajusteeton. Joutsenmerkitty- Allergia- ja astmaliiton suosittelema.

Vanish Oxi Action Crystal White
Tekee valkopyykistä jälleen valkoista. Poistaa tehokkaasti kaikenlaisia tahroja. Lisää tavallisen pesuaineen joukkoon tai esikäsittele pyykki ennen pesua. Hajusteeton. Joutsenmerkitty.

Vanish Oxi Action Extra Hygiene
Tappaa pyykissä olevia bakteereita. Valko- ja kirjopyykille. Poista tehokkaasti kaikenlaisia tahroja. Lisää tavallisen pesuaineen joukkoon tai esikäsittele pyykki ennen pesua. Hajusteeton. Joutsenmerkitty. Allergia- ja astmaliiton suosittelema.

Vanish Powergel
Vanishin tehokkain esikäsittely+hierontapää. Poistaa myös kaikkein pinttyneimmät tahrat ensimmäisellä pesukerralla. Poistaa tahroja vaatteista ja muista tekstiileistä. Sopii kaikenvärisille tekstiileille. Toimii kaikissa pesulämpötiloissa, myös matalissa. Hajusteeton. Joutsenmerkitty.

Seuraavaksi aion kokeilla lakanoiden ja pyyhkeiden raikastamista Vanish Extra Hygienella ja talvitakkien kauluksiin jämähtänet meikkitarhrat saavat kyytiä Vanish Power geelillä. Meillä Vanish tuotteet jäävät ehdottomasti käyttöön jatkossakin.
***
Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.
***

Oletko kokeillut Vanish tuotteita tai onko Vanish jo osa teidän pyykkihuoltoanne?9 kommenttia:

CURIOUSNOORA kirjoitti...

Tämä Buzzador-systeemi kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta jutulta! Täytyy napata nämä Vanish-vinkit talteen tulevaa pyykinpesua ajatellen. ;)

Ihanaa iltaa! <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kiitos Noora, ihanaa sunnuntaita sinnekin! <3

Anonyymi kirjoitti...

Olen itsekin buzzadorina vuosi-pari sitten ollut testaamassa Vanishia, ja kokemus oli huono, alkoi nimittäin ilmestymään vaatteisiin reikiä! :( Reikiä tuli niin kauvan, kun Vanishin tuotteita käytin, ja reikien tulo loppui siihen, kun lopetin Vanishin käytön pyykinpesussa!
Olisi mielenkiintoista kuulla, onko muilla ollut yhtä ikäviä kokemuksia!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Ohoh, kuulostaapas hurjalta!

Satu // XL Elämää kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, olen aikaisemminkin arvosteluja tästä kyllä lukenut. Harkitaan.

Nanni kirjoitti...

Tuota valkopyykin kirkastajaa haluaisin kyllä kokeilla, jotenkin tuntuu että valkoiset vaatteet muuttuu pikkuhiljaa sumeaksi tai miten sitä nyt sanoisi? Harmahtavan valkoiseksi.
Ystävältäni sain jonkun pussukan testattavaksi, olisikohan hän siis samaisessa jutussa mukana.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Satu: Mä kyllä kiinnostuin tästä tuotesarjasta ja tulee varmasti ostettua jatkossakin :)

Nanni: Ihan totta, ei ne valkoiset kauaa ole valkoisia :) Testipussukat oli tässä kampanjassa sitä pinkkiä, eli perinteistä Vanishia, joka kyllä sopii moneen tarkoitukseen ja kaikille väreille.

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Mä olen päässyt tutustumaan tahranpoistoon päivittäin lapsen myötä. On mustikkaa, mansikkaa, porkkanaa jne. vaatteissa. Vanish oli mulla käytössä ennen lasta, mutta totesin, ettei se irrota esim. mustikkaa vaan pamauttaa sen lähinnä tiukemmin kiinni. Lisäksi on hirveää myrkkyä ja tosiaan "syövyttää" vaatetta, joten pistin purkit kiinni ja siirryin sappisaippuaan, joka ei ole sellaista myrkkyä ja jolla lähtee ihan kaikki tahrat. Itsekin sain buzzador-pyynnön näihin tuotteisiin, mutta en halua enää koskea. :(

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Okei, kurjia kokemuksia. Mutta hyvä hei kun muistutit tuosta sappisaippuasta, itsekin oon sitä ostanut joskus, mutta liekö hautaantunut jonnekin kaapin perälle kun en muista koskaan sitä käyttäneeni :) Pitääpäs etsiä se!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review