02 maaliskuuta 2014

StyleRoomissa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.36

StyleRoom on sisustusyhteisö, jossa pääset vierailemaan suomalaisiin koteihin. Hae inspiraatiota muiden kuvista, tallenna suosikkisi leikekirjoihin ja tee albumeita omasta kodistasi. Tästä lisätietoa kuinka käyttää StyleRoomia!

Olettekos jo kuulleet StyleRoomista? Mä liityin mukaan jo viime kuussa beta-vaiheessa, mutta näiltä lukemiskiireiltäni en ole profiilia paljon ehtinyt täydentää. Itse ajattelin, että tämä on kiva paikka kotikuville, koska esim. Pinterestiin en ole omia kuvia jakanut ollenkaan. Tännehän saa kätevästi jemmaan oman kodin kuvat jotta näkee mitä muutoksia kotona onkaan tapahtunut. Ja tietty on kivaa seurailla muidenkin koteja ja katsella ihania inspiroivia kuvia. Ideoita on myös näppärä kerätä talteen. Kunhan kirjoitukset on ohi, mullakin on aikaa panostaa sitten kansioiden täydentämiseen. Tämähän on kiva paikka kuvien jakamiseen niillekin, jotka eivät itse bloggaa! 

Joko olet mukana StyleRoomissa? Millä nimellä sinut löytää?
Minut löytää tietenkin nimellä Littlebigthings ja profiiliani pääsee kurkkimaan tästä. 

Oi että kun odotan sitä hetkeä kun pääsen taas tänne teillekin höpöttelemään ihan ajan kanssa kunnolla paneutuen. Vielä pitäisi kuitenkin reilu viikko jaksaa painaa lukemisen ja muistiinpanojen parissa, nyt on vaan maltettava odottaa. Elämä on just nyt täällä neljän seinän sisällä, kirja nenän edessä. Mutta pian tämä rutistus on ohi!

Suloista sunnuntaita kullanmuruset!


4 kommenttia:

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Styleroom on kyllä koukuttava juttu:) Itsekin kirjauduin sinne jo jokin aika sitten! Minut löytää sieltä nimellä "valkoinensoihtu". :)

Tsemppiä luku-urakkaan!!!

helia Äitiyshousuista kirjoitti...

Ooh, toi vois olla kiva nimenomaan inspismielessä! Blogin lisäksi mä olen niin laiska jakamaan mitään lisää. Instagram onnistuu juuri ja juuri ;)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mäkin liityin betavaiheessa ja mut löytää nimimerkillä WhiteFresh :)

littleB kirjoitti...

Viivi: Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! :)

helia: Mulla on kauheet instagram viekkarit täällä kun puhelin on huollossa, ehkä vielä yli viikon joudun olemaan ilman, tylsääää! :/

Irina: Löysinkin sut! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review