07 maaliskuuta 2014

Mä ja Meller

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.16
Huhhuijaa, täällä eräs lukemisen näännyttämä. Toissapäivänä iski ihan totaalinen stoppi lukemisen kanssa, sellainen olo, että ei kiinnosta enää avata yhtään kirjaa eikä oppia enää yhtään uutta asiaa. Antaa olla, en jaksa tätä enää! Aivojen pullahtamisen maksimoimiseksi olen lukenut vielä useampaa kirjasarjaa ja tuntuu että jokainen kirja on täynnä uutta tietoa aina edellisen lisäksi. En olisi sitäpaitsi kuuna päivänäkään uskonut miten raskasta terveystiedon lukeminen on henkisesti. Päivät pitkät kun lukee keveitä aiheita; alkoholismi, syöpä, päihderiippuvuus, eutanasia, kuolema... Ja sitten tietysti koko ajan miettii kaikkia ihmiskohtaloita, menneitä ja tulevia, ikävöi läheisiä ja murehtii tulevia. Ei niin kovin kivaa.

Tänään ajattelinkin vaihteluksi katsella joitain aiheeseen liittyviä videoita ja tsekkailla vanhoja terveystiedon yo-kysymyksiä. Vähän vaihtelua, jos sitten taas jaksaisi palata ihan lukemisen ja muistiinpanojenkin pariin. Selkä ja niskakin kaipaavat pientä huilitaukoa; hartiat aivan jumissa paljosta kirjoittamisesta ja samoin selkä on kuin Guasimodolla. Ensi viikoksi onkin varattuna sekä fysikaalinen että kiropraktikko alkuviikolle, joten toivottavasti olo on vähän tykimpi sitten keskiviikkona :)

Mutta mikä Meller?
No nämä mun uudet lempparinamut! Tuollaisia pallukoita, joissa päällä on toffeeta ja sisältä paljastuu ihanan pehmeä valkosuklaasydän, nams! Annoin karkkihoukutukselle (toistaiseksi) periksi. Tarkoituksena oli palata lomaa edeltäneeseen herkkuja vain viikonloppuisin -moodiin, mutta lukeminen ja tämä neljän seinän sisällä kyhjöttäminen kävi liian raskaaksi vielä samalla hirveitä herkkuhimoja ja karkkiviekkareita potien. Annoin itselleni luvan nauttia jostain kivasta, ruotuun ehtii palamaan sitten viikon päästäkin!

Mellerit ovatkin nyt sitten maistuneet, ja vähän kaikki muutkin namuset. Oletko maistanut, tai onko sulla tällä hetkellä jokin tietty lemppariherkku? Saahan se olla joku terveellisempikin kuin namut :)Polkaistaanpa aamu käyntiin ysäripopilla, millaista päivää se ei muka pystyisi pelastamaan :)
9 kommenttia:

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Oon aina ajatellut että ne on koko toffeisia! :D Tuo pänttääminen on niin rankkaa, mut sitten kun urakka on ohi, niin olo on kyllä upea! Jaksamista! :)

littleB kirjoitti...

Piti ihan puraista yksi halki ja tarkistaa :) Kyllä siellä mömmöä on sisällä!
Mä niin odotan et tää viikko kuluis, onneksi pääsen vielä suoraan kirjotuksista sit vähän lomailemaan pois kotoa. Kiitos tsempityksestä, tulevat tarpeeseen! <3

Lady of The Mess kirjoitti...

Apua - ja minä kun olen herkkulakossa, ekopaastoan - ja tuollaisia houkutuksia tulee vastaan;)
Tsemppiä lukuhommeleihin - jos arvata pitäisi, saattavat eutanasia ja saattohoito olla kuumia perunoita tänä vuonna!

Elina /Elinamaista kirjoitti...

Mun suosikkeja on irtonamut ja yleensä haen ne Makuunista :) Tsemppiä lukemiseen!

Marianne kirjoitti...

Heei mä vedin eilen opiskeluväsymykseen puol kiloo karkki, hyvällä omatunnolla :D Mä oon niin päättänyt, että syön karkkia tai jotain muuta, kun tekee mieli. Mutta toisaalta, vedän kyllä normaalisti sellaista kalorivajetta (koska rankat reenit), että muutamat tankkaukset eivät paljon mitään vaikuta muhun vaan päinvastoin buustaavat aineenvaihduntaa. Onse ihanaa, kun voi mässäilyä selittää tällä tavalla.. :D Juu terveystieto on joo ihanaa, mä oon just lukenu vaikka kuinka paljon siitä mitä kaiken maailman ongelmia saa huonosta ryhdistä ja miten rankkaa istuminen etukenossa on luustolle ja selälle, samalla kun istun kun juustonaksu tietokoneen ääressä höhö...

littleB kirjoitti...

Lady of the mess: Oijoi, sorry! Kiitokset tsemppilöistä, tulevat tarpeeseen! :) Mä vähän veikkaan kans, et jotain vanhustenhoitoon liittyvää on luvassa.

Elina: Joo kyllä irttarit on parhautta, mut paremman puutteessa muukin menee :) Huomenna tehtävä Kalpis reissu :)

Marianne: Joo kumpa treenaiskin, niin voisi :) Mä jätin tänään(kin) balettitreenit väliin ja otin sen sijaan päikkärit ja sit söin taas vähän lisää karkkia :) Joo kiva on just lukee sohvalla käsi karkkipussissa jotain terveellisen ravinnon suosituksia ja liikuntamääriä :)

Marianne kirjoitti...

Ääh ei se ny niin nokonuukaa ole, nauti mielummin siitä karkista sen sijaan kun podet huonoa omatuntoa :) noissa kirjoissa yleensä unohdetaan mainita siitä, että välillä kyllä saa ja pitääkin nauttia jostain hyvästä - se on sitä tasapainoa, joka on se tärkein ;)

Ja mäki jätin tänää treenit väliin ja menin pullalle ja tuhlaamaan rahaa turhiin ostoksiin :D

littleB kirjoitti...

Hyvä hyvä! :)
Niin mä aattelenkn, et jos karkin avulla saan pään pysymään koossa ens keskiviikkoon, niin ilman muuta sitä kannattaa sillon syödä :)

Tipitii kirjoitti...

En melleristä tiiä, mutta möller kalanmaksa on todella pahaa sisäisesti nautittuna =(

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review