05 maaliskuuta 2014

Loppunut kosmetiikka, helmikuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.37
Taas lipsahti hieman pitkälle ennen kuin ehdin kuvaamaan ja raportoimaan edelliskuun loppuneet tuotteet. Vaikka montaa näitä ei ollutkaan, vaivaiset kolme!

LCN silmämeikinpuhdistusaine, jonka olen ostanut aikoinaan ripsipidennysten kanssa käytettäväksi. Öljytön tuote, joten sopii pidennysten kanssa mainiosti. Ihan kiva perus putsari, voisin ostaa uudestaankin. Kokeilussa oli uusi tuttavuus Rainbow huulirasvasta vähän sävytetty versio, josta tykkäsin kovasti! Yhtä mainio tuote on kuin väritön kaverinsa sinisessä hylsyssäkin. Ihan lemppariksi nousi tämäkin! Mutta sitten... Isadoran ripsari oli heräteostos ja huoh, ei ole tästä muuta sanomista kuin VMP!

Kyllä kuulkaa lähti aamu kivasti käyntiin kun peilistä tuijotti tälläinen klimppiripsi! Ripsiväri oli aivan kuivaa kökkelöä jota oli lähes mahdoton saada hangattua alaripsiin. Välillä tuubista sen sijaan putkahteli isoja klönttejä joita ei hyvällä tahdollakaan saanut siististi levitettyä. Tuloksena tönköt kovat hämähäkin jalat, ja ei puhettakaan että tähän olisi päälle voinut toista kerrosta laittaa. Järkyttävää shaissea. Tulipahan kokeiltua.

Oletko sinä tehnyt hutiostoksia viime aikoina?
6 kommenttia:

Elina /Elinamaista kirjoitti...

Ostin muuten itse kans Isadoran ripsivärin tuossa kuukausi sitten (ei tuo sama, vaan all day long lashin) ja kökköripset sain minäkin. Eka ja vika Isadora oli!

littleB kirjoitti...

Mä muistelen et mulla ois joskus ollut joku ihan ok Isadoran ripsari, mutta nyt ei kyllä tee mieli kokeilla yhtään mitään tältä merkiltä :/

Jonna H. kirjoitti...

No ei voi ripsivärin lopputulosta kauniiksi sanoa, itse en ole käyttänyt, joten en tiedä, miten toimisi minulla.

littleB kirjoitti...

No joo, tosiasiassahan näitä mun harvoja töpöripsiä ei kauniiksi saa millään, mut edes vähän paremmaksi. Pitäskin ottaa vertailukuva miltä ne näyttää tän hetkisen ripsarin kanssa :)

nunju kirjoitti...

Ostin myös tuon järjettömän huonon ripsarin! Tykkään hirmuisesti Isadoran oliks se all day long sen violetin ripsarin nimi ja ajattelin et jos tääkin olisi hyvä. Ihan hutiostos, karmeimpia ripsareita mitä oon kokeillut!

littleB kirjoitti...

Ohoh, hauska kuulla et muiltakin löytyy samanlaisia kokemuksia, et ei ollut vaan mun pään sisäistä tuon huonous :) Oon miettinyt jälkeenpäin, et mikähän ihme mut sai tuon ostamaan edes; Mascara Volume 2.0! Oikeesti! :D :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review