18 joulukuuta 2013

Voi kuusi, kuuseni, sua odotan!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 20.28

Huomenna vihdoin koittaa se päivä kun saan kuusen sisälle! Itsehän murjoin viime vuonna metallisen kuusen jalan poikki(!!) yhdestä kohdasta ja viime vuonna kuusi keikkui pystyssä pikkupatentin avulla. Nyt kuitenkin isi on ehtinyt hitsaamaan jalan kuntoon ja huomenna vihdoin ehditään hakemaan kuusi varastosta ja kokoamaan se. Hitsauskohtien maalaaminen jää kyllä ensi vuoden hommaksi, nyt ei vaan malta enää odottaa pidempään! Huomista odotellessa ihailen viime vuotisia kuvia :)

Joko teillä on kuusi koristeltuna?
11 kommenttia:

Miss J kirjoitti...

Mä roijasin kuusen sisään heti kuun alussa! :D Se vaan on niin kaunis, että haluan nauttia siitä mahdollisimman kauan. :)

mehtäemäntä kirjoitti...

oih...ompas kaunis kuva kuusesta ja ihanaista jotta olette saaneet entisen ehjättyä. myö tänään viriteltiin kuusi valmiiksi. palloja alkaa olla vaan melekonen nippu kadoksissa :/ lapset :D

Ansku kirjoitti...

Ei ole kuusta, eikä kai tulekkaan vaikka alunperin niin olisinkin halunnut. Mutta, kun ei olla kotonakaan, niin mitä sitä sitten. Jos ensivuonna... :)

Heisi kirjoitti...

Ei oo vielä, mutta oon alkanut jo miettimään, että laitaisin. Niin moni on jo laittanut kuusen. :)

Jonna H. kirjoitti...

Itsenäisyyspäivän aikaan raahattiin kuusi varastosta. Meillä on tosin vihreä, mutta nää kuvat nähtyäni mäkin haluun valkoisen!

littleB kirjoitti...

Miss J: Mäkin intoilin jo marraskuussa kuusta sisälle, mutta sitten koulukiireet ja vauvahössötykset veivät kaiken ajan ja nyt kuusi tuleekin vasta näin myöhään. Mutta aion ihailla sitä kyllä ainakin loppiaiseen tai pidempäänkin :)

mehtäemäntä: Mä kävin hakemassa tänään Tiimarin loppuunmyynnistä lisää palleroita :)

Ansku: Joo en mäkään kauan ehdi kuusta ihailla, tulen ihailemaan sitten joulun jälkeen :)

Heisi: Mä intoilin kuusta tosiaan jo marraskuussa mutta kiireen takia se jäi. Päivät menee niin nopsaan, johan se aatto on ihan kohta!

Jonna H: hihih :) Tuo kuusi on kyllä niin sulaa rakkautta <3

Blondi / Checklist kirjoitti...

Meille tulee kuusi huomenna. Lapsuudenkodissani kuusi haettiin aina vasta aaton aattona ja siitä on jäänyt sellainen tapa itsellenikin, että kuusi haetaan vasta joitain päiviä ennen aattoa. Meille tulee aina myös aito kuusi, sitä ei yksinkertaisesti pysty pitämään joulukuun alusta loppiaiseen! Tai voi, mutta jäljellä olis jouluna enää ruskea ranka? :D

Marika V kirjoitti...

Mulla on edelleen kuusi vielä kaupassa. Joka vuosi sen on ostoslistalla, mutta vieläkään en ole sitä saanut ostettua. Haluaisin nimenomaan vihreän ikikuusen.

littleB kirjoitti...

Blondi: Ihania perinteitä :) Mä oon kuuselle niin järkyttävän allerginen et meillä on kuuset kielletty kaikista paikoista mihin mä meen jouluna. Aito kuusi on kyllä kaunis <3

Marika V: Minä löysin tämän rakkauteni viime jouluna :) Sitä ennen en ole kuusta edes kaivannut. Nyt en meinaa pysyä nahoissani kun parin tunnin päästä kuusi on pystyssä :)

IMAGE black and white kirjoitti...

Eilen mäkin kaivoin kuusen esiin, tänään on sitten koristeluhetki, ai että. <3

littleB kirjoitti...

Olipa vähän ihana herätä tänään, kun ekana kun silmät avasi näki kuusen olkkarissa <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review