15 joulukuuta 2013

Joulukorttipaja

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.36
Innostuimpas kuitenkin tänä vuonna askartelemaan itse joulukortit! Kokoonnuimme äitin luokse korttipajalle jokainen mukanamme jotain korttitarpeita. Mulla oli visio washiteippikorteista, joskin lopulta päädyin kokeilemaan erilaisia variaatioita. Jokaisesta kortista tuli lopulta erilainen yksilö.
Olipa mukavaa puuhaa taas pitkästä aikaa tuo askartelu, ja porukalla askartelu vieläkin mukavampaa! Tunti jos toinenkin siinä hurahti ja tuloksena reilu pari kymmentä erilaista korttia. En muista mistä blogista kortti-idean alunperin nappasin, mutta kiitosta vaan kuitenkin. Nämä oli tosi helppoja tehdä ja lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää. Hauskaa oli myös suorittaa tarkka valinta oikeanlaisen kortin ja saajan yhdistämiseksi, jokainen kortti kun oli erinäköinen ja piti tietenkin mätsätä kortin ulkonäkö saajalleen sopivaksi.

Seuraavaksi onkin vuorossa sitten lahjojen paketointipaja, jonka parissa pääsen puuhailemaan kunhan viimeiset nettikaupoista tilatut lahjat saapuvat perille. Lahjahommat alkaakin olla ihan hyvällä mallilla, muutamaa pientä lisäystä lukuunottamatta. Ihanaa ettei tarvitse enää viimeisinä päivinä ennen joulua rynniä ruuhkaiseen keskustaan. Ihan oikeastihan mun pitäisi välittömästi pistää pystyyn esseenkirjoituspaja, ettei tarvitsisi miettiä kouluhommia joululoman aikana. Luvassa on nimittäin ihan oikea, pitkä loma <3

Milläs mallilla siellä lahja-asiat on?

Ja hei, klo 21 asti on vielä aikaa osallistua arvontaankin!


*Osa teipeistä saatu yhteistyön kautta Harjun Paperista*
14 kommenttia:

Micu kirjoitti...

Ihania tuotoksia! Aina itsetehty on parempi :)

Nonna kirjoitti...

Tosi kivoja kortteja! Täällä oli eilen korttipaja lasten kanssa. Hieman erilaisia tuotoksia... :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä pienet ihmiset(lapset) saa lahjan ja aikuisia muistetaaan vaan jollain pienellä. Näin tänä jouluna. Pientä ja kaunista.

Suffeliini kirjoitti...

Kauniita kortteja olet väsäillyt! Itse menin valmiilla korteilla tänä vuonna. Täälläkin pakettien hankinta alkaa olemaan paremmalla puolella. :) Hyvää Joulun odotusta!

littleB kirjoitti...

Micu: Kiitos :)

Nonna: Ihania tuotoksia syntyi varmasti teilläkin :)

Anonyymi: Pieni on kaunista <3

Suffeliini: Kiitos :) Ihanaa joulun odotusta sinnekin <3

Blondi / Checklist kirjoitti...

Voi kun kivoja kortteja! Olenkin noita washi-teipeillä tehtyjä nähnyt parissa blogissa ja ne on kyllä tosi ihania. Ehkä ens vuonna mäkin voisin tehdä jotain tuollaista. Omat askarteluni laitoin postiin jo viikko sitten :) Lahjat on kaikki ostettu ja paketoitu, itse tehtävät lahjat nekin puoliksi valmiit. Että hyvin on paketissa tämä joulu! Yksi koulutehtävä täälläkin ahdistaa... olis kiva viettää joululoma ilman, että joutuu miettimään sitä, kun palautuspäivä on heti tammikuun alkupuolella. Äh, ehkä otan viikon sisällä itseäni niskasta kiinni vielä...?

littleB kirjoitti...

Kiitti :) Niin helppoja tehdäkin :)
Joo, samoin mä yritän ryhdistäytyä nyt tulevalla viikolla et saisi koulujuttuja mahd.paljon tehtyä. Koeviikko alkaakin melkein heti sit joululoman jälkeen, siinä on tarpeeks stressattavaa joulunpyhiks... :)

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Ihanat kortit!! :) Mulla jäi tänäkin jouluna kortit laittamatta. :(

littleB kirjoitti...

Kiitos :) Mä yritän pitää joulukorttiperinteestä kiinni, joskus vähän laiskemmin, joskus jaksaa panostaa vähän enemmän :)

Nino kirjoitti...

Kauniita tuli! Itseltä jää valitettavasti nämä askartelut tänä vuonna väliin. Isot onnittelut muuten tätiytymisestä:)
Haastoin sinut mukaan yhteen mukavaan haasteeseen, löytyypi täältä: http://kotikolonen.blogspot.fi/2013/12/360-lastenhuone.html

littleB kirjoitti...

Kiitos paljon Nino! Toteutan tuon pikimmiten kunhan vaan pystyn päättämään mistä huoneesta tuon tekisin :)

Janet kirjoitti...

Höh, mä luulin jo kommentoineeni tähän ,mutta eipä nävy. Voi olla, että pääkin herjaa.
Mutta siis miten ihanat! Ehkä yritän itsekin ens vuonna tehdä itse :)

littleB kirjoitti...

Voi olla et tää blogger on syöny sen kommentin, ne tuntuu olevan sen herkkua :P mut joo, teipeillä saa kyllä vaikka mitä aikaiseks ja helposti. Kannattaa ihmeessä kokeilla! :)

Heisi kirjoitti...

Kivoja kortteja! :) Mää en oo lähettänyt kortteja vaan laitan vaan tylsästi tekstareita ja facebookissa joulun toivotuksen. Lahjat sitten niille tärkeimmille. Lahjat on jo hankkittuna kaikkia. Eillen ostin viimeisen. :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review