13 marraskuuta 2013

Mikä sinä olisit?

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.56

No home without you -blogin Kaisa oli ystävineen pohtinut kysymystä, joka sai itsenikin mietteliääksi. Kysynkin siis teiltä saman kysymyksen;

Minkä ammatin valitsisit, jos kaikista töistä maksettaisiin sama palkka ja sinulla olisi kaikki haluamasi tiedot ja taidot hallussasi?


17 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

olisin kätilö. vaikka hoitoalan immeinen olenki "entisessä elämässä" niin kätilö kouluun en kuitenkaan tullu lähteneeksi vaikka se kovasti kiinnostaisikin.

littleB kirjoitti...

Vielähän sitä ehtii ;)

Janet kirjoitti...

Mä voisin haluta olla meikkaaja-maskeeraja. Tykkään ihan hirmusesti meikkaamisesta (tiesitkin varmaan :D), joten olisi ihana päästä tekemään sitä mistä todella nauttii.

Toinen juttu olisi kuitenkin oma hevostalli tai maatila. Mä olen lapsuuteni kesät viettänyt maalla navettahommissa ja rakastin sitä sydämeni pohjasta. En osaa vain päättää, että olisiko mulla pelkkä hevostalli vai sitten lampaat, siat, koirat ja kaikki muut elukat koko maatilalla.

Noh, ihanaa haaveilla. Jatkan tätä tietokoneen näpyttelyä töissä :P

Marianne kirjoitti...

Sitä mitä mä opiskelen nyt, elikkä lisensoitu liikunnanohjaaja. Tai ravitsemusterapeutti. Tai!! Konsolipelien testaaja :D

Jazzy kirjoitti...

Ehdottomasti eläintenhoitaja. Ja nimenomaan eläintarhassa villieläinten parissa.

caelia kirjoitti...

Arkeologi! Tai vielä tarkemmin egyptologi. Ikuisuushaave :)

Nöpsö kirjoitti...

Valokuvaaja. :)

Jonna H. kirjoitti...

Kirjailija. :)

Ansku kirjoitti...

Viimeaikoina on tuntunut, että olisi aivan mahtavaa, jos vastuuta olisi mahdollisimman vähän työssä, eikä vastuuta olisi ainakaan yhdestäkään ihmisestä. Hmm.. varmaan olisin onnellinen jonkinlaisena aulaemäntänä, joka keittää isoille jehuille kahvia, siistii kokoushuoneita ja järjestelee ne kokouksiin ja tilaa kokouksiin pullat, vastaa puhelimeen ja tekee vaurauksia tms. Toki haluaisin, että työssäni olisi jotain mikä on visuaalisesti kaunista ja tuottaa mielihyvää siten. Mistäpä tällaisen ammatin löytäisi suht. hyvällä palkalla? Nimim. alan vaihtoa pohdiskeleva

Micu kirjoitti...

Juhlasuunnittelija :)

Ansku kirjoitti...

Olisin valokuvauksen, kirjoittamisen, stailauksen ja maskeerauksen moniammattilainen :)

Blondi / Checklist kirjoitti...

Kyllä mä olisin joko ammatti-tanssija, vaikka sitäkin on tullu ihan oikeassa elämässä kokeiltua, lapsuudesta asti haaveilemani kirjailija tai sitten muotisuunnittelija/arkkitehti tms. Eli jotain hyvin luovaa siis! :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Poliisi <3

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Kyllä mä varmastikin silti alakoulun ope olisin, vaikka vaihtaminen olisikin sallittua. En keksi mitään kivempaa:) Tai noh, lastensuojelutyökin voisi kyllä olla hyvä juttu!

Kiki kirjoitti...

Mulla on kehitysvammainen sisko, joka työkseen omien voimien mukaan järjestelee tavaraa kaupassa hyllyyn. Mieluiten olen kotiäiti, mutta tykkäisin kyllä tuollaisesta järjestelemisestäkin :) Tömsköttelisin kaikessa rauhassa ja suoristelisin purnukoita nätteihin riveihin :) Voihan se olla, että alkaisin irvistelemään asiakkaille, jotka sekoittaisi mun huolella tehdyt rivit :D

Anonyymi kirjoitti...

Minä olisin joko valokuvaaja tai maskeeraaja. Teen nykyäänkin harrastuksena meikkauksia juhliin mutta sitä ois ihana tehdä ihan ammatikseen.
Nanni

littleB kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Tulikin monipuolinen kattaus eri ammatteja :) Minä olisin varmaankin kirjailija, graafikko, maskeeraaja tai valokuvaaja. Ei pysty päättämään vain yhtä :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review