Voi jännitys, mulla onkin huippukivaa ohjelmaa tiedossa lauantaille! Silloin nimittäin järjestetään Keski-Suomen Sisustusbloggaajien putiikkipäivä. Tempaus on ensimmäinen laatuaan ja toivottavasti vasta alkua kaikelle kivalle mitä vaan keksitäänkään vielä. Putiikkipäivän idean takana ovat Modernisti Kodikkaan Kerttu ja Talosanomien Jenni ja paikalle meitä on tulossa kymmenkunta bloggaajaa.

Näin Kerttu kertoo ideasta: "Jennin kanssa aloimme ideoimaan päivää, jossa mahdollistuisi tutustuminen ja yhteinen intohimomme sisustus. Syntyi Sisustusbloggaajien putiikkipäivä, jossa pääsemme kiertämään sovitusti sisustusliikkeitä ja haistelemaan tämän päivän ja tulevaisuuden trendejä. Kauppiaat ottivat ideamme avosylin vastaan ja tulevana lauantaina kulkee Jyväskylän kaduilla kulkee kymmenen kamerakaulaisen naisen ryhmä. 

Pikkuisen yhteistyöpäivämme tarkoitus on myös osoittaa tukea putiikeille ja kivijalkamyymälöille. Nettikaupat ja suuret ketjut jyräävät markkinoita enemmän kuin koskaan. Itse arvostan palvelua ja parasta sellaista saa yleensä vähän pienemmissä liikkeissä. Yrittäjät ovat perustaneet kauppansa aidosta kiinnostuksesta omia tuotteitaan kohtaan ja heiltä saa arvokasta tietoa. Pienet liikkeet myös reagoivat asiakkaiden toiveisiin nopeasti ja tekevät esimerkiksi täsmätilauksia "ei oo"-mantran sijaan. Kun puhutaan sisustuksesta, on mukavaa nähdä esine tai huonekalu omin silmin ennen ostopäätöstä. Hutiostot vähenevät ja mahdolliset reklamaatiot hoituvat asiakasta kuunnellen. Paras tapa tukea putiikkeja on tehdä niissä ostoksia."

Ihan huikea idea, eikö totta!?
Mä odotan niin into pinkeenä lauantaita ja kaikkien bloggaajakollegoiden tapaamista, tästä tulee kivaa! :)