17 elokuuta 2013

Hymyilevä tanssija

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.06

Eilen oli se kauan odotettu päivä kun pääsin taas tanssimaan! Viime kevään baletithan tosiaan jäi väliin niin aikataulullisten kuin rahapoliittisten syidenkin takia. Nyt päätin, että tänä syksynä menen tanssimaan vaikka mikä olisi! Onneksi tunti sattui mulle täydelliseen aikaan, perjantai-iltaan jolloin mulla ei koulua ole, ja vielä ihan täydelliseen kellonaikaankin. Ainut pelko nyt onkin, että ryhmä ei jatku, koska osallistujia ei ole tarpeeksi, eilen meitä oli paikalla vain neljä. Toivottavasti nyt muutama lisää tulisi mukaan ja saataisiin pitää meidän tunti.

Oli kyllä melkoisen huikea tunne vetäistä pitkästä aikaa trikoot jalkaan ja uuden karheat Sanshan tossut, jotka osoittautuivat ihan kuin jalkaan tehdyiksi, aivan ihanat! Kunto ei odotetusti ollut entisellään, jonka kyllä opettajakin huomasi. Lihaskunto aivan olematonta ja liikkuvuutta ei entistäkään vähää. Jalat kramppasivat niin, että opettaja joutui muutamaan kertaan kehottamaan vähän pienemmin tekemiseen... Tärisevistä ja kiristävistä lihaksista huolimatta olin aivan hymy korvissa koko tunnin ajan. Voiko olla täydellisempää lajia kuin baletti tälläiselle perfektionistille kuin minä!? Tunnin aikana ei yksikään muu tyhmä asia pääse päähän, silloin voin keskittyä vain siihen tanssiin ihan satasella, pikkutarkkoja yksityiskohtia myöten. Love it <3


Kotona suihkun jälkeen jalkaan pörrösukat ja Lindexin alesta löytyneet psykedeeliset kotihousut. Mitä sitä ihminen voi muuta perjantai-illalta toivoa kuin kireiden, työtä tehneiden lihasten venyttely, naamalla killittävä hymy ja ihan superhyvä mieli.
Fabulous!

Yhtä hyvää viikonloppua teillekin! :)


12 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kuulostaa aika huipulta harrastukselta! :) Itseäni on kiinnostanut kokeilla aikuisbalettia, mutta en ole uskaltautunut vielä. Ehkä sun innoittamana voisin käydä kokeilemassa. :)

Ihanaa viikonloppua!

Micu kirjoitti...

15 v balettia aikoinaan tultu tanssitua! Ihanaa kurinalaisuutta <3

littleB kirjoitti...

Jenni: Käy ihmeessä kokeilemassa. Aikuisillahan ei ole mitään pohjaosaamisvaatimuksia ja tavoitteet on ihan muuta kuin nuorilla, ei tarvitse todellakaan mihinkään spagaateihin taipua :) Ihana laji!
Kivaa viikonloppua sinnekin <3

Micu: Oiii, sä oot päässyt sitten kärjilläkin tanssimaan! Ihanaa!

Annis kirjoitti...

Hei.
Onpa kiva löytää blogi, jossa tanssitaan! Iloisia ja kepeitä askelia. :)

Annis

littleB kirjoitti...

Heippa Annis, kiva kun löysit tänne! :)

SatuMaria kirjoitti...

Baletti olisi ihana harrastus, joskus lapsuudessa meinasin mennä balettiin mutta valitsinkin uinnin.

littleB kirjoitti...

Mä tanssin lapsena, sit pidin sellasen 18 vuoden luovan tauon ja 4 vuotta sitten palasin tanssisaliin :)

Anu kirjoitti...

Oi balettia, minäkin haaveilen paluusta tanssitunneille, mutta vieläkään ei kalenteri anna myöden. En silti ole henonnonnut heittää vanhoja tossuja pois vaikka rehellisyyden nimissä ne kovakärkiset olisivat ainoat säästämisenarvoiset.

littleB kirjoitti...

Kannattaa käydä kokeilemassa, se tunne on aika mieletön! :) Onko sulla kauan siitä kun olet viimeksi tanssinut?

caelia kirjoitti...

Toivotaan että saatte pari tanssijaa lisää ja ryhmä voi jatkaa!

Itsekin aloitan parin viikon päästä vähän aikaa tauolla olleen harrastuksen uudestaan, elokuun lopulla alkaa taas tai chi :)

littleB kirjoitti...

Oi sekin on kyllä ihana laji! :) Olis mahtava kun vois aamuisin käydä jollain tollasella tunnilla, päivä lähtis ihan erilailla käyntiin!

Janet kirjoitti...

Oih ja voih, mun on kanssa löydettävä joku paikka, mihin pääsen verestämään vanhoja kilpatanssi taitojani. Tanssi on ollut yksi rakkaimmista harrastuksistani, mutta poikaparin puuttuessa en saanut rakasta harrastusta jatkettua. Pitää ehdottomasti löytää joku treenaus paikka :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review