11 heinäkuuta 2013

Uusi idolini Kaisa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.31

Empä olisi koskaan uskonut sanovani tätä, mutta kiinteistöKaisasta on kuulkaa tullut mun uusi idoli! En ollut aiemmin katsonut yhtäkään jaksoa ohjelmaa, ja olin muodostanut mielikuvani Kaisasta vain juorulehtien otsikoiden perusteella. Pidin ohjelmaa huuhaana ja koko Kaisaa pinnallisena bimbona. Mutta miten väärässä olinkaan! Nyt boksi tallentaa jokaisen Kaisajakson :)


Eihän tälläistä rautaista alansa ammattilaista voi kuin arvostaa! Ihan mieletön bisnesvainu ja mamma painaa niin pitkää päivää että nuorempia hirvittää. Hauska tyyppikin vielä tuntuu olevan ja aina niin aurinkoinen, että hymy tarttuu telkkarin välitykselläkin.

Löytyykö muita jotka tykkää Kaisasta?14 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

Luojalle kiitos että maailmassa on muitakin kaisa faneja. mie kun luulin, että miun hormonit tekee tän :D minä myös oon ihan hulluna noihin kaisa ja puolivaltakuntaa jaksoihin..ihana immeinen kertakaikkiaan <3

Annukka kirjoitti...

Olen katsonut kaikki Kaisat. Osan pariinkin kertaan, kun niitä nyt tuntuu tulevan uusintoina vähän koko ajan.

Ihailen Kaisan ahkeruutta ja bisnesvainua, mutta muuten elämäntyyli (tai tyyli muutenkaan) ei ole mun juttu. Tosin ei ole itsellä kokemusta siitä, millaista elämä olis, jos ei tarttis koko ajan miettiä, mitä mikäkin maksaa :).

Jonkun uuden ilmeen Kaisa vois mun puolesta ottaa käyttöön. Toinen suupieli koko ajan korkealla puhuessa alkaa välillä ärsyttää, koska ei ole luonnollinen, vaan "tehty" ilme.


Lady of the Mess kirjoitti...

Ihan samoilla linjoilla täälläkin - täysin julkkistyrkkynä bimbona pidin aiemmin, mutta nyt olen jopa muutaman ohjelmanpätkänkin katsonut. Lisäksi luin jostain lehdestä hänestä jutun, jossa hän kertoi selviytymisestään esim. perheväkivaltahelvetistä ja lapsuudestaan. Rohkea nainen!

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta kuin ihailla Kaisaa.Sanokoon toiset mitä lystää. Saattavat olla jopa kateellisia. Teuvo on myös ihana" luonnonlapsi."

Jen kirjoitti...

Minä minä minä!! Mun mielestä Kaisa on huikea nainen. Täytyy myöntää, että ensimmäisen tv-ohjelman myötä mielipiteeni hänestä olivat ehkä hieman negatiiviset. Hänestä tehtiin ohjelmassa "ärsyttävä" ihan tarkoituksella.

Olen kuitenkin lukenut hänestä muutamia lehtihaastetteluja ja seurannus muutenkin mediassa. Käsitykseni hänestä on muuttunut ja ainoastaan positiiviseen suuntaan. En tietenkään tunne häntä henkilökohtaisesti, mutta mielipiteeni on, että hän on määrätietoinen nainen, joka tietää mitä haluaa ja tekee työtä sen eteen. Ja näyttääkin vielä hyvältä. :) Siinä on idolia kerrakseen.

Hanna ★ kirjoitti...

Minä diggailen myös Kaisasta! Supernainen! Muistuttaa hieman isosiskoani joka työskentelee samalla alalla <3

Ansku kirjoitti...

Juuh! Minä oon fani alusta asti. Ihana tyyppi!

littleB kirjoitti...

Ohoh! Ompas meitä monta Kaisafania! :) Ehkä se on tuo Jenin mainitsema määrätietoisuus joka muhun vetoaa ja sellanen kovapäisyys jota ihailen Kaisassa. Se nainen ei varmasti anna kusettaa itseään tai kohdella muutenkaan huonosti! Asenteessa olis varmasti oppimista meistä itse kullakin naisella :)

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Kyllä minäkin ihailen hänen määrätietoisuutta ja itsevarmuutta. Hällä on tietoa ja kertoo sen suoraan. Palan voisin ottaa itsellekin ;)

littleB kirjoitti...

Ihan totta! Kelpais tännekin :)

Nina kirjoitti...

Minäkin minäkin! Kaisa on ihan super! Kunnioitan just tollasia tyyppejä jotka on kunnianhimoisia, määrätietoisia ja ammattitaitoisia eivätkä ennen kaikkea häpeä näyttää sitä. Pirun kova. Hattu nousee hänelle! :)

littleB kirjoitti...

Jep, Kaisa on pirun kova!

Heisi kirjoitti...

Määkin aluks vihasin kaisaa. Siis niitten mainosten perusteella mitä telkkarista tuli. :D Noh, sitten mää vaan kerran katoin sitä sarjaa, kun alko se oliko se nyt toinen tuotantokausi missä oli mukana myös Teuvo Loman. Sitten totesinkin, että vitsi sehän onkin ihan kiva tyyppi. :) Ja mitä enemmän katoin sen jaksoja niin sitä enemmän tykkäsin siitä. En kuitenkaan usko, että meistä ois kavereiksi tms, mutta siis se kyllä osaa työnsä jne. Arvostan! :)

littleB kirjoitti...

Juup, ei voi kuin arvostaa ja isosti, on siinä kova mimmi myymään :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review