08 heinäkuuta 2013

Loppunut kosmetiikka, kesäkuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.49
Mennään jo pitkästi heinäkuuta, mutta julkaisen vielä kesäkuussa loppuneen ainokaisen kosmetiikkatuotteen. Kesäkuun puolella loppui siis ainoastaan yksi tuote, SIM sensitiven lasten shampoo. Tämä on ollut joku alekorilöytö, plussat karkkituoksusta, muuten ei sen ihmeempää sanottavaa tästä. Todella hitaalta kyllä tuntuu tämä purkkien väheneminen tätä tahtia!

Meikä palailee täällä arkeen huikeiden ysäribileiden ja tunteidenvuoristorataviikonlopun jäljiltä. Tänään on onneksi vielä vapaata, joten suuntaan nyt pikimmiten nokkani kohti tuota taivaalla paistelevaa mollukaa kohti! Biletunnelmia luvassa piakkoin. 

Ihanaista viikkoa muruset!5 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Hiljaa hyvä tulee :) Mä oon laskenut, että heinäkuulle varmoja loppuvia tuotteita olisi neljä. Toivottavasti toki enemmänkin.

FaerieS kirjoitti...

Hei mäki alan seuraamaan loppuneita :D Meinaan riittää kaapeissa vaikka kuinka purkkeja ja purnukoita, mitkä voi loppua :D

littleB kirjoitti...

Irina: Munkin saldo heinäkuulle näyttää jo nyt lupaavammalle kuin kesäkuun! :) Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

FaerieS: Hyvä hyvä! :) Tähän jää hieman koukkuun; ei viitti ostaa mitän uutta, kun on niin kivaa saada purkkeja loppumaan! :)

FaerieS kirjoitti...

Ihan hyvä vaan, että jääkin koukkuun :) Ehkä auttaa myös tuon kosmetiikkakaapin tyhjentämisessä tälläinen pieni listailu. Ja samalla tulee myös itse seurattua, että mitä sitä käyttää :)
Ehkä jopa tässä pääsee niin pitkälle, että ymmärtää siinä vaiheessa kun meinaa jotain ostaa, pohtia hetkisen tuleeko oikeesti tarpeeseen vai ihan vaan kaapin täytteeksi. :D

littleB kirjoitti...

Ihan totta! Mulla on ainakin kosmetiikan ostelu ja varsinkin heräteostokset vähentyneet sen jälkeen kun aloin näitä listata :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review