11 kesäkuuta 2013

Näppärä vinkki kesämeikkiin

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.19
Joskus tavarataloista saa ihan hyviäkin vinkkejä; minä olen kesämeikkini jo muutaman vuoden tehnyt seuraavalla kaavalla, joten kerrompa sen teillekin!

Oma meikkivoidehan käy armottomasti liian vaaleaksi kun ensimmäiset päivettymisen merkit näkyvät iholla. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan tarvitse rynnätä vielä ostamaan uutta meikkivoidetta. Yksi tuote riittää muuntamaan oman meikkivoiteen moneen eri sävyyn kesän edetessä.

Lisää kämmenelle omaa vaaleaa meikkivoidettasi ja Lumenen ihon sävyn heleyttäjää sopiva määrä.

Sekoita voiteet keskenään esim. pumpulipuikolla ja käytä normaaliin tapaan.

Itselläni käytössä on jo muutaman vuoden vanha tuubi, joka näyttää olevan eri värikoodilla kuin tänä vuonna myytävät. Kyseessä on kuitenkin tummempi mattainen sävy ilman helmiäistä. (Lisätietoa tästä) Lopputuloksen väriä on helppo säädellä voiteiden suhteita muuttamalla, sen mukaan miten paljon iho ruskettuu. Niin kätevää ja tosiaan itsellä ainakin yksi tuubi on kestänyt jo monta kesää ihan hyvänä :)

30ml puteli maksaa vain 11,50€ ja on tosiaan riittoisaa! Heleyttäjän pääset ostamaan Sokoksen verkkokaupasta. 


*Postaus sisältää mainoslinkin*2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Kiitti tästä! Tosi harvoin käytän ylipäätään mitään meikkivoiteita (pitäis juu kyllä, mutta kun on niin laiska), ja tuntuu, että aina ne sitä muutamaa kertaa varten ostetut voiteet on vääränvärisiä. Vaan eipä oo tullut mieleenkään sekoittaa. Nyt on :)

littleB kirjoitti...

Hei mahtavaa! :) Joskushan sitä itekin pärjää ihan aurinkopuuterilla kesällä, mutta nyt kun nuo hemmetin maksaläikät valloittivat naaman, on pakko vähän peitellä niitä :/

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review