19 huhtikuuta 2013

Teemaviikko: Korut, torstai

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 21.57
Eilen olikin viikon eka työpäivä ja pukeutuminen vähän erilaista kuin kouluiltoina. Jo siis ihan siksikin, että ulkona ei tarkene vielä t-paidalla mutta myymälässä lamppujen paisteessa pärjää hyvinkin lyhythihaisella.

Poikkeuksellisesti melkein koko mustassa asussa.
Farkut: Flash
Pusero: Flash

Kaulakoru: Flash
Rannekoru: H&M

Korujen käyttö alkaa olla jo ihan kivaa ja luontevaakin. Tosin tavaraa purkaessani jouduin ottamaan kaulakorun pois koska se kilkatti ja kalkatti ja tarttui joka paikkaan kiinni siinä heiluessa ja kyykistellessä.

Loppuun vielä pieni tuuletus:
Eka matikan kurssi suoritettu arvosanalla 6! Kyllä sitä näköjään huonoistakin numeroista voi olla tosi onnellinen, eipähän tartte uudestaan käydä koko kurssia kun läpi pääsi! YES!

Näissä iloisissa tunnelmissa toivotan joka iikalle rentouttavaa viikonloppua!2 kommenttia:

Heisi kirjoitti...

Tää asu on ja korut on kivat! :) Onnea tuosta matikan kurssista! Itselläkin on matikka aina ollut kompastus kivi ja taisi jäädä peruskoulun jäljiltä viitoseksi tai kuutoseksi. En nyt muista. Pääasia, että ei tullut nelosta. :D

littleB kirjoitti...

Kiitos! :) Mulla oli matikka peruskoulun jäljiltä 6 ja fyssa ja kemia 5 ja 6. Fysiikasta olin todella lähellä saada ehdot. Helppoa ei tuu oleen siis tää lukiokaan noiden osalta :/

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review