Olen ollut nyt maaliskuun alkupuolelta asti syömättä viljoja, joten päivittäiset keksit, pullat ja munkit eivät ole enää kuuluneet ruokavaliooni. Ihan hyvä saavutus tämäkin! Tuntui että vielä jokin aika sitten en edes kaivannut mitään makeaa ja kaikki makea tuntui liian ällömakealta. Nyt kuitenkin, yhä enenevässä määrin leivän ja pullien kokoinen aukko on täyttymässä karkilla! Paitsi irtokarkkia nyt menee myös suklaata, jota ennen en edes juurikaan syönyt!


Nyt pitäisikin keksiä jotain terveellisempää popsittavaa! Viljattomuus tietysti asettaa vielä oman haasteensa välipaloille eikä sen paremmin makeutusaineet tai vaikkapa ksylitol-tuotteetkaan kuulu mun ruokavalioon. Lisäksi kouluun mukaan otettavat eväät pitää aina olla sellaista, mikä ei vaadi jääkaappisäilytystä.

Mitä sinä syöt makeanhimoon? Oletko keksinyt keinoja makeanhimon hillitsemiseksi? Oletko jopa onnistunut pääsemään irti sokerikoukusta? Ehdotelkaahan, jos tulee mieleen jotakin mulle sopivaa naposteltavaa tai välipaloja? Mitä sinä syöt välipalaksi ja millä herkuttelet?


Kuvat: we<3it