30 huhtikuuta 2013

Otin tietoisen riskin kun hairahdin

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.06
...Olin vanha nainen apteekissa.

No kun kaikkihan alkoi siitä, että yhtenä iltana koulun jälkeen oli tooosi kylmä ja kaupat olivat jo menneet kiinni ja oli vielä vartti aikaa bussin lähtöön...


Kuinka ollakaan löysin itseni apteekista, apteekissahan shoppailu jatkuu aina ilta yhteentoista saakka. Ja vaikka kuinka pyhästi olin päättänyt, että mitään en sitten osta, niin kuinkas siinä taas kävikään! Näin jo ovelta että Acon vartalotuotteiden kesätuoksu oli saapunut ja kun vielä tuoksu oli aivan jumalainen, raikas ja pirteä raparperi & vadelma, en miettinyt enää hetkeäkään.


Hintaa putelilla oli kahdeksan euron kieppeillä, eli vähän enemmän mitä yleensä vartalovoiteesta maksaisin, mutta Acosta ja näistä ihanaisista tuoksuista olen ennenkin tehnyt pieniä poikkeuksia.
Vielä tähän hetkeen, talven kuivattamalle iholle lotion on vähän turhan kevyt, mutta aijaiiii kun kesä tulee! Tässä on kyllä kesätuoksu parhaimmillaan, nams! Suosittelen!

Onko Acon tuotteet ja nämä kesätuoksut sinulle tuttuja? Lieköhän ruudun takana ketään muuta joka näin antaumuksellisesti koko kevään odotti kesätuoksun ilmestymistä hyllyyn? :D


13 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Onpa herkullisen näköinen ja kuuloinen <3

littleB kirjoitti...

Se on, kannattaa käydä nuuhkimassa :)

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Täytyy käydä nappaa mukaan! Acon sävyttävät huulirasvat on mulla päivittäisessä lookissa ;)

littleB kirjoitti...

Niitäpä ei oo muuten koskaan tullu kokeiltua! Täytyykin ottaa testiin seuraavalla kerralla ku meen lämmitteleen apteekkiin :D

Milma kirjoitti...

Mä käytän uskollisesti Acon kasvovesiä ja muita tuotteita sitten säännöllisen epäsäännöllisesti . Tää vartalovoide kyllä kuulostaa sen verran herkulliselta että voisin itsekkin kokeille vaikka olenkin kesäisin hieman laiska rasvaamaan ihoa...se vaan unohtuu kun tarve ei ole samanlainen kun talvella.

Marru kirjoitti...

Nyt kyllä täytyy nuuskutella tuota seuraavalla apteekkireissulla. Ei oo nuo tuotteet ennestään tuttuja :)

littleB kirjoitti...

Milma: Kokeile ihmeessä! Mä ihastuin nyt myös Acon kasvovoiteeseen joka meni hyvin koko talven, vaikka yleensä on ollut talveksi vaikea löytää tarpeeksi kosteuttavaa voidetta.

Marru: Käy ihmeessä nuuhkimassa kesää! :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hauskaa vappua! Ihania nuo Acon jutut, avopuolisoni äiti on apteekissa töissä ja olen hänen kauttaan saanut kokeilla jotainkin tuotteita. Apteekki shoppailu on ihan kivaa :)

Suveliina kirjoitti...

Kiitti vinkistä =) En olekkaan aiemmin tutustunut. pitää mennä siis haistelemaan =) ja sinut on löydetty intagrammista ja seurataan =) Hyvää vappua!

imlacking kirjoitti...

Apteekkiin menee välillä silleen, että käynpä äkkiä ostamassa hammastahnaa, silmätippoja ym.. sitten löytääkin kaikkea kivaa esimerkiksi tarjouksesta ja tietty sitä menee sitten älyttömästi rahaa vaikka ois kuinka halvempaa. Tai tulee yhtäkkiä mieleen, että tollasenhan mä tarvitsen. Yleensä Decubalilta ja Ceridalilta tulee ostettua jotain uusia juttuja kokeiluun.

littleB kirjoitti...

Susanna: Joo, apteekissa on kyllä vaikka mitä kivaa! Pitäisi jaksaa ihan kunnolla perehtyä mitä kaikkee siellä onkaan :)

Suveliina: Kannattaa ehdottomasti käydä nuuhkimassa, on herkkua! :)

imlacking: Mulla on just sama :) Shoppailu onnistuu myös apteekissa, varsinkin jos kaupat on kiinni :)

SatuMaria kirjoitti...

Acon tuotteet ovat laadukkaita ja kosteuttavat erinomaisen hyvin, hyvä valinta :)

littleB kirjoitti...

Totta joka sana! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review