13 huhtikuuta 2013

It's raining, man!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.20

Oijoiiiiiijoi, heräsin yöllä kun vettä ropisteli tulemaan ihan kunnolla ja myhäilin tyytyväisenä, että hähääää, nyt saa lumet kyytiä! Lisää vaan vettä, ei haittaa! Jo pelkästään tuon katupölyn takia sitä astmaatikko toivoo keväisin sadetta. Osittain näkyy täällä olevankin jo kadut pestyjä mutta kevään todellakin tuntee keuhkoputkissaan. Liekö sitten allergiasta johtuvaa tämä pitkittynyt kuume ja karsea väsymyskin. Monta viikkoa kun on ollut sellaisessa 37,1-37,4 lämmössä niin rupee ottamaan kunnon päälle... Toki sisäilmaongelmat on toinen mahdollinen syy, jo meidän kouluhan on yks homepesäke.

Mutta hei koeviikko on ohi! Takana äikkä, matikka ja ruotsi ja tunteet on vähän sekavat, en yhtään tiedä mitä odottaa. Tai no tiedän, että matikasta odotan että pääsisin edes läpi... Tänään alkaa armoton terveystiedon tehtävien pakertaminen koska meinaan uusintakoepävänä mennä tekemään vielä terveystiedon kokeenkin. Maanantaina alkaa viimeinen jakso tänä vuonna, ihan hullua! Viimeisen jakson jälkeen käytyjä kursseja pitäisikin olla plakkarissa jo 19, kun koko lukiossa niitä aikuispuolella täytyy suorittaa 45. Vähänkös olen ylpeä itestäni että olen jaksanut paahtaa tällä tahdilla! Yes!

Ihana tunne kun koeviikon stressi alkaa helpottaa. Mulla onkin tässä viikon mittaan kertynyt monta juttua teille kerrottavaksi ja näytettäväksi! 
Mutta nyt ei muuta kun nyt tuonne sateeseen ja kohti työmaata. 
Mahtavaa viikonloppua tyypit!

Kuva: We<3it


8 kommenttia:

Milma kirjoitti...

Voi elämä että sitä voikaan olla iloinen vesisateen äänestä :D Mäkin sain heti hymyn huulille kun aamulla raottelin silmiä ja kuulin kun vesi ropisi ikkunalautaan. Se kuulosti niin ihanalta että jäin vielä vähäksi aikaa makailemaan sänkyyn ja fiilistelemään sitä.

Lumet saa tosiaan kyytiä ja toi pöly mikä on vetänyt munkin röörit ihan tukkoon. Niin ja meidän kesään kuuluu vesisade, ehkä siksikin se kuulosti niin ihanalta :D

littleB kirjoitti...

Ihana vesisade <3

Marmu kirjoitti...

Täälläkin kärsitään pölystä, joten olen tosi onnellinen että vettä satelee. Pääsee tänään juoksemaankin hiukan raikkaammissa fiiliksissä.

littleB kirjoitti...

Oiiiih, ihanaa! <3

Annukka kirjoitti...

Ihan kuule samaa ajattelin, että antaa tulla vaan vettä ihan niin paljon kuin taivaalta mahtuu.

Hattua nostan sun ahkeruudelle myös :)

Mutta miten ihmeessä sait ton valokuvan aikaseks? Tyypistä jääny vaan kengät ja varjo.

SatuMaria kirjoitti...

Tsemppiä tentteihin :) Vesisade on kyllä syvältä vaikkakin on kiva kun lumet sulavat mutta se suuri loskan määrä, yäk! Onneksi on keksitty Goretex vaatteet :)

Helena kirjoitti...

Sama juttu täällä, koko pää on keväisin tukossa, sade on keväisin ihan parhautta! Tosin tällä kelillä koira ja valkoinen matto ei oo kiva yhdistelmä. Voi sitä tassujen pesemistä..

littleB kirjoitti...

Annukka: Oon reipas tyttö :) Toivottavasti sama tahti säilyy toisen ja kolmannenkin vuoden :) Valokuva on lainattu Weheartit.comista mutta kieltämättä tekis mieli toteuttaa itekin sama :)

SatuMaria: Kunnolliset kumisaappaat ois kyllä kova sana tähän keliin! :)

Helena: Oijoii... Ei muuta ku matto rullalle ja esiin vasta kun ilma on parempi :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review