25 helmikuuta 2013

Help!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 21.55
Kirosana kirosana kirosana kirosana kirosana kirosana kirosana

Nythän on kuulkaas niin, että se, että tämä kone hyytyili kuvia käsiteltäessä oli vasta alkusoittoa... Tilanne on mennyt vaan pahemmaksi ja nyt lähes jokaisen toiminnon sijaan kone yrittääkin asentaa jotain outoa ohjelmaa. Ja parasta kaikessa, näppäimistö ei toimi ollenkaan! Tämänkin lyhyen tekstin pätkän kirjoittaminen koneen näyttönäppäimistöllä venytti hermoa aika lailla... (Sopii muuten kokeilla omaa kärsivällisyyttä: ohjelmat - apuohjelmat - helppokäyttötoiminnot - näyttönäppäimistö.)

Koneeseen on todennäköisesti pesiytynyt joku ylimääräinen vakoiluohjelma tms, samankaltaista oirehdintaa kun konevanhuksella oli viimeksi kun näin pääsi käymään. Perheen nörtti aka siskon mies on kiinni omassa remontissaan joten ei ehdi tähän hätään mua auttelemaan, joten nyt tarvittaisiin vähän apuja teiltä tämän postaamisen suhteen. Vaihtoehtoinahan tällä hetkellä on kirjoittaa iPadilla, ilman kuvia tai sitten tehdä kuvapostauksia. Muutaman rivisen nyt näyttönäppikselläkin voi naputella mutta kovin syvälliseen pohdintaan ei tuo napsuttelu kyllä ole tarkoitettu, ainakaan näillä hermoilla. Kuvasin muuten teille videonkin aiheesta, lataan sen nähtäville heti kun osaan. Nyt on kuulkaas vähän tätillä pata kireenä, kun oli tarkoitus tällä viikolla kouluhommiakin saada eteenpäin. Murrrrr.

Mutta siis, keksittekö jonkun postausidean joka olisi helppo toteuttaa näin rajatuin ehdoin? Kysykää jotain, johon voin vastata kuvalla? Olisko siinä ideaa?
Help me! Heittäytykää villiksi, nyt ideoita!
Ja sitten vaan sormet ja varpaat ristiin et saadaan pian kone kuntoon!

6 kommenttia:

Heisi kirjoitti...

Onko sulla millanen kännykkä? Mulla on bloggeri-sovellus kännykässä ja sillä joskus päivittelen. Nyt en oo pitkiin aikoihin kylläkään. Kännykällä voi ottaa kuvia ja siirtää blogiin ne. Tosin eihän kännykkä kuvat oo koskaan oikean kameran verosia, mutta kuitenkin jotain ensi hätään.

Ikäviä kyllä nuo virukset! :( Toivotaan, että saat sen pian pois koneesta. Avomies on hyvä koneitten kanssa, mutta nyt nukkumassa joten ei voi auttaa. Ellet saa apua muuten niin voishan sekin sua auttaa, kun näin lähekkäin asutaan. :)

littleB kirjoitti...

Mulla on niiiin huono kamera puhelimessa, et on kaikkee muuta ennen kuin sitä yritettävä :/ Katotaan nyt kauanko tässä kuntoon saamisessa uhkaa mennä vai onko uuden osto edessä, otan yhteyttä jos hätä tulee! Kiitos :)

Sofia kirjoitti...

Voi ei! Sulla on varmaankin PC? Varmaan jonkin pöpön saanut. Mulla on macbook air joka on tullut tiensä päähän, nykyään joudun sammuttamaan koneen noin tunnin välein jotta se toimisi :)

littleB kirjoitti...

Tällä hetkellä näppis toimii, wohooooo! Mutta nää koneongelmat on niiiin kaikista raastavimpia! Ja ahistaa jo ajatuskin siitä rahan määrästä mikä uuteen koneeseen pitää sijoittaa :/

~LOVE~ kirjoitti...

Olitko tehnyt jo tän --> http://andthatswhoiam.tumblr.com/

:))

littleB kirjoitti...

Hei joo! Tein jo kertaalleen mut OKV Miialla oli niin hyviä juttuja et mun oli tarkoitus tehä vähän lisäyksiä :) Hyvä kun muistutit :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review