31 tammikuuta 2013

Piilopaikka astiat S-etuna

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.05
Tiedättekö sen tunteen kun joskus asiat vaan loksahtaa kohdilleen juuri niinkuin halusit ja toivoit, oikeat asiat juuri oikeaan aikaan? Mulle kävi just näin. Olin ajatellut että ostaisin tilistä ihan ensimmäisen Piilopaikka mukin ja aloittaisin keräilyn hissukseen. Jokin tunne kuitenkin esti hakemasta mukia heti, ehkä sekin, että vuoden vaihteessa päätin miettiä ja harkita ostoksiani entistä tarkemmin. Päätinkin odottaa kunnes kuitenkin pian Sokoksella tulisi asiakasomistajapäivät, jolloin mukista saisi -15%.

Mutta vielä mitä, parempaa olikin luvassa; 
helmikuussa Piilopaikka sarja onkin S-etuna -20%!

Ihanaa, perjantaina ihanainen metsä muki muuttaa kyllä niiiiin meille!

PS. Näyttäisi muuten olevan S-etuna myös mun suosima Bioteekin Super-D vitamiinikin! Voi että, kyllä mua nyt hemmotellaan :)


Kuva lainattu: Sokos

6 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Tarjousten ajankohdat osuu välillä todellakin nappiin! Ja nyt kun hankit eka vaan mukin niin voit sen kanssa fiilistellä ja miettiä haluatko vielä sarjan muita osia! Ja mullakin on tulossa vahvaa D-vitskua kotiin ihan pian. <3

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Nuo ovat niin suloisia! Pakko mennä hypistelemään kauppaan :)

Heisi kirjoitti...

Oi miten ihanaa, että kävi noin hyvin. :) Nyt saat noi hyvään hintaan.

littleB kirjoitti...

Odottakaas vaan huomista postausta, tällä tarinalla on vieläkin kivempi loppu! :)

Smyrmeli kirjoitti...

Toi "Piilopaikka" on niin ihana astiasto! <3 Rakastuin ensisilmäyksellä, ja haluaisin kertaheitolla hankkiutua Teema- ja Oliivi-astiastoista eroon ja ostaa tilalle Piilopaikkaa! Voihan nokka, missasin ton tarjouksen.. Ehkäpä HobbyHall joskus tarjoaisi astiasettiä sopuhintaan :)

littleB kirjoitti...

Arvaas miten mua harmitti kun just ennen tilipäivää täällä oli Iittalan Outletissa kaikki -50% eikä ollut rahaa hakea mitään... :/ Kyllähän näitä tarjouksia tulee, minä ainakin kyttään Piilopaikkaa ja ilmoittelen kyllä :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review