18 joulukuuta 2012

Joulu keittiössä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.30

En aio suinkaan viettää joulua keittiössä ja melkoisen suurella todennäköisyydellä tässä nimenomaisessa keittiössä ei jouluksi valmistukaan yhtikäs mitään. Tänä jouluna istahdan valmiisiin pöytiin (huom. monikko!) nauttimaan herkuista.

Omaan keittiöön laittelin tällä kertaa itselleni hyvin epätyypillistä joulua. Punaista ja perinteistä!
Ideahan lähti tästä lapsuuden aikaisesta tonttutarjottimesta jonka äitin kirpparikamoista kesällä jemmasin itselleni. Tuosta tuli niin nostalginen fiilis, että oli pakko laittaa se esille. Punaiset liinat löysivät tiensä pöytään pienellä mustalla twistillä ryyditettynä tosin. Ikkunaankin virittelin hopeisen paperitähden. Tälläinen vähän perinteisempi joulu siis tänä vuonna keittiössä. Ihan hauskaa vaihtelua :) Olohuoneessa on sitten vähän erilainen tunnelma. (KLIK!)Piparipurkki odottelee mummon tekemiä muhkeita suussasulavia pipareita ja kaneliässiä. Toistaiseksi tarjolla on vielä kaupan pipareita.

Innostuin kaivelemaan olohuoneeseenkin lisää koristeita varastosta. Hahah, tämän tästä saa kun jouluintoilua pukkaa nyt päälle muutamien viettämättömienkin joulujen edestä sitten! Mutta olohuoneesta lisää juttua myöhemmin!

Minkä värinen joulu on teillä?
2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Tosi kaunis jouluinen pöytä. Tykkään.
Meillä on puna-valkoinen joulu, hieman harmaata joukossa.

littleB kirjoitti...

Kiitos! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review