Pakkasen kuivattamat koppurasilmäluomeni ja silmänympärysihoni janoavat kosteutusta tähän aikaan vuodesta. Vanha luottotuotteeni Biothermin Age fitness 2 loppuikin sopivasti juuri, joten päätin antaa mahdollisuuden jollekin toisellekin voiteelle. Apteekin valikoimaa tulee ihan liian harvoin tutkittua, joten suunnistin eräänä päivänä bussia odotellessani apteekin kosmetiikkahyllylle. Valinnanvaraahan siellä nykyisin on niin paljon, että pää meinasi seota!


Pitkällisen pohdinnan, tuoksuttelun ja testailujen jälkeen testiin ostin Favoran edullisen (n.15€) voiteen. Mua ei haittaisi ollenkaan jos tuolle Biothermille löytyisi korvaaja hieman halvemmasta hintaluokasta...
Vajaan viikon jälkeen on tästä ihan ok mielipide, ei vielä oikeen suuntaan eikä toiseen mullistavaa sanottavaa. Testaus siis jatkukoon! Varmasti testailen jatkossakin apteekin valikoimaa, sieltähän löytyi nimittäin yllättävän monia kiinnostavia ja edullisiakin vaihtoehtoja. Kosteusvoiteitakin pitäisi käydä vertailemassa joku päivä, naama tuntuu kaipaavan jo jytkympää tavaraa vaikka öljykin on jo kosteusvoiteen lisäksi käytössä.

Onkos teille apteekin silmänympärysvoiteet tuttuja, tai apteekkikosmetiikka ylipäänsä?