27 marraskuuta 2012

Öljyä nahkaan

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.34
Vaikka pakkasta ei vielä olekaan, on ilma kylmentynyt sen verran että ihoni kaipaa jo kipeästi järempiä aseita kylmyyttä vastaan. Myös töissä kauppakeskuksen tehokas ilmastointi kuivattaa ihoa entisestään. Olen toistaiseksi kitkutellut vielä Acon herkän ihon hoitovoiteella mutta keksin nyt aloittaa öljyämisen lisäksi. Viime keväästä asti olen oikein kuivina kausina öljynnyt ihoa kookosöljyllä joka onkin oikein oiva (ja ihonhoidossa halpa!!) tuote.


Nyt ostin kokeeksi Ceridalin öljynkin. Iltaisin meikkien poiston jälkeen öljyän kasvot, joten päivisin pärjää vähän kevyemmälläkin voiteella. Silloin tällöin öljyilen koko vartalonihonkin ja ihana tuolla on jalan koppuratkin öljytä yöksi :)

Käytättekö öljyjä ihonhoidossa tai millaisin asein siellä taistellaan kylmenevää ilmaa vastaan ihon suojaamiseksi?

10 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Mulla on tuo Ceridalin öljy myös käytössä, toimii!

littleB kirjoitti...

Toimii kuin rasvattu, hahah :)

kosotäti kirjoitti...

Öljy on oikein hyvä kuiviin jalkapohjiin.
Talvisin käytän yövoidetta myös päivisin, se on jotenkin parempaa.

Nöpsö kirjoitti...

Mun ei ihan kauheasti (onneksi) tarvitse ylipäätään rasvata itseäni, muuten kun talvisin ihan kaikkein kuivimpaan aikaan... Mutta on minullakin tuo öljy ihan lääkärin toimesta suositeltu... Ja mihin... Vasempaan korvakäytävään... Hieno fiilis. :)

littleB kirjoitti...

Kosotäti: Joo pitäisi itsekin ostaa vielä erillinen yövoide, kovien pakkasten aikaan tuntuu että saisi olla tooosi kosteuttavat voiteet käytössä.

Nöpsö: Hei, hyvä kun mainitsit, mäki taidan tunkea tota korviin. Tällä atoopikolla kuivaa korvakäytävätkin ja sitten raavin ne kynsillä rikki ja vähintään kerran talvessa on sit korvatulehdus. Tehokeinot käyttöön siis myös korvakäytäviin :)

Mustikka kirjoitti...

Mulla kans tuo Ceridal-pumppupullo käytössä. Hankin sen alunperin korvien putsausta varten. :D Korviahan ei sais sörkkiä pumpulipuikoilla ja kaikki paljon mainostetut Audisprayt yms on melko hintavia. Mulle sanottiin apteekista että tää passaa ihan yhtä hyvin. Niin ja on kyllä muutenkin iholle kunnon tehokosteuttaja!

littleB kirjoitti...

Mustikka: Miten sitä siis käytetään korvien putsaukseen?

imlacking kirjoitti...

Mä käytän Ceridalöljyä, tutustuin siihen pari vuotta sitten kun olin vanhainkodilla töissä. On ainakin omalla kohdalla osoittautunut huipputuotteeksi. Naaman rasvaan yleensä Elivon kosteusvoiteella, mutta tuota käytän esim. jalkoihin.

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Löytyy täältäkin Ceridalia, mutten ole käyttänyt sitä aikoihin. On sinänsä hyvä tuote, kun ei sisällä mitään ylimääräistä. Itse käytän enemmänkin neitsytkookosöljyä. Käytän sitä normiputsarin kanssa meikinpuhdistukseen, kompensoi hieman veden ja puhdistusaineen kanssa lotraamista. Lisäksi laitan puhdistuksen jälkeen kasvoilleni ensin hieman kookosöljyä ja päälle vielä kasvorasvan. Atoopikko täällä meinaan myös!

littleB kirjoitti...

Mun naamalla oli jo jo vähän ikävä öljyä parin päivän reissulla. Tampereella pukkasi ihan kunnon pakkasen ja iho olis todella ollut öljyn tarpeessa. Ihana olla kotona :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review