Kuva on vähän hämäystä, kokeilin vaan noita paria koristetta. Koristeet saavat odottaa vielä hetkisen :)

No niin, se on kuulkaas täällä nyt joulukuusi pystyssä! 
Aika kovillehan tuo ottikin. Kun kysymyksessä on minä, ei tässä kaikki tietenkään mennyt taas ihan kuin Strömsössä. Aloitin kokoamisen lauantaina siivousrakan päätteeksi ja totesin alkuunsa, että ei taida tulla mitään. Kuusessa oli ristinmuotoiseksi avattava metallinen jalusta, jonka sitten joku kuusitehtaan kiinalainen oli päättänyt maalata valkoiseksi, luonnollisesti kokoontaittamisen jälkeen. Mitäpäs luulette aukesiko jalka muotoonsa... Taloudesta ei löytynyt tarvittavia työvälineitä, joten raaka voimankäyttö sai yhden tukimetalleista menemään poikki. Hups. No eipähän sitten ollut ihan helppoa kuusen availu tukien kuusen pätkää jalkojen välissä, sohvaa vasten ja lopulta pyykkikorissa kuusta toisella kädellä pystyssä pitäen. Itku meinasi tulla kun jouduin jättämään kuusenpätkät pitkin poikin puoliksi avattuina odottamaan seuraavaa päivää. 
No, eilen kävi ihana iskä sitten naputtelemassa jalan auki ja sain kuusen jalustaan. Tietysti piti hipistellä oksien asentoja vielä ja joka kerran ohimennessäni oion jotain oksaa. Perfektionisti sitä ei vaan voi olla tyytyväinen kerralla :) Lauantaina temusin kuusen kanssa varmaan kolmisen tuntia ja eilen vielä varmaan lähemmäs kaksi tuntia. Odottelen valoisampaa hetkeä kuvaukseen, jotta saan teillekin esitellä uuden ihanuuteni :)

Ompa muuten vähän sekava olo viikonpäivien suhteen. Olin eilen töissä, ihan eka kertaa yksin vuorossa ja muutenkin eka ihka oikea, palkallinen työvuoro takana uudessa työpaikassa! Ja hyvinhän se meni vaikka jänskättikin aikasta paljon eukäteen. Mutta tosiaan, nyt ei oo mitään käsitystä mikä kohta viikosta on meneillään kun eilen oli töissä. Tuntuu vähän kuin olisi nähnyt unta olleensa töissä eilen :)