23 lokakuuta 2012

Tyttöjen Axe!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.38
Äitin kanssa tehtiin syyslomalla pieni retki lähikaupunkiin. Tuolla pääsinkin elämäni ensimmäistä kertaa Halpa-Halliin! (Näitä elämän tärkeitä rajapyykkejä :) ) Keskityttiin taas ideoimaan tuunausjuttuja ja hypisteltiin kaikenmaailman tavaroita ja koristeita. Kassalle päätyi lopulta vain yksi pieni pönikkä. 
Tyttöjen Axe!


Eka kertaa luettuani tästä muutama kuukausi sitten Ostolakossa- blogista innostuin hirveästi! Mun kieroutuneeseen mieleen jotenkin vetoaa tälläiset vähän oudot jutut... Eikä mulla kyllä ollut miesten Axeakaan kohtaan mitään vihasuhdetta kuten monilla tuntuu olevan.


Nuuskuttelin tätä joskus Sokkarilla mutta en sitten kuitenkaan raaskinut ostaa. Nyt Halpa-Hallin puolet halvempi hinta (2,50€) sai tarttumaan purkkiin. Ja tykkään!! Tuoksua en osaa oikein kuvailla, ehkä tuossa on jotain myskimäistä ja sitten kukkaista ja vadelmaista? Ja tuoksu kyllä säilyy hyvin ja pitkään. Suosittelen!

Oletteko jo kokeilleet tyttöjen Axea vai iskeekö edes ajatus yhtään?
7 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Enpäs ollut ennen "tyttöjen" Axesta kuullut, mutta varmasti alan seuraamaan kauppojen hyllyjä, löytyykö täältäpäin. Pinkki on ihan must. ;)

Mullakaan ei ole Axea vastaan mitään, mies käyttää sitä ja oon tykännyt. Mahtaakohan tätä löytyä ihan Cittarista/Prismasta/Anttilasta?

littleB kirjoitti...

Toi on kyllä niin tyttöpinkki :)
Sokkarilla oli ainakin, mutta täytyypäs vilkasta marketit kun tulee käyntiä sinne päin, luulisi sitä isoimmissa ainakin olevan.

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Mie kokeilin jokunen kuukaus itten ja siitä lähtien on ollut päivittäisessä käytössä. Hurjan hyvä dödö jopa urheiluun..ei petä ei sitten millään :)!

littleB kirjoitti...

Yes! Muitakin Axe-tyttöjä :)
Vähän jo pelottaa kun tuossa lukee et Limited edition, että häipyyköhän tuo sit kaupoista kokonaan kun siihen oikeen ihastuu :/

Tintti kirjoitti...

Pitääpä siis käydä ostoksilla, kun Sokoksen suunnalla liikuskelen seuraavaksi. ;)

Live&Home kirjoitti...

Oujee, onko tuollaistakin markkinoilla, nähtävästi :) Kiitos vinkistä, nyt täytyy olla silmät auki kaupoissa ja haalia itselle myös kokeiluun :)

littleB kirjoitti...

Munkin täytyy varmaan jemmaan muutama purkki haalia lisää, jos tosiaan tuo on markkinoilla vain vähän aikaa :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review