07 lokakuuta 2012

Syksyn kynsitrendit

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 16.30

Pääsin pitkästä aikaa torstaina osallistumaan LCN:n koulutukseen. Tilaisuudessa olivat esittelyssä syksyn kynsitrendit ja uutuustuotteet ja pääsimme jokainen itse kokeilemaan uusia koristeita ja erilaisia tekniikoita. Olipa tosi kiva päivä! Uusia ideoita on nyt pää pullollaan ja sain ihan hirveästi intoa ja ihan uudenlaisen tuntuman koristeluihin. Kuvassa näkyy vähän millaisia testejä tein. Testailin niin tylliä, simpukankuorilevyä, uudenlaisia tarroja, timanttinauhaa, 3D-geeliä ja vaikka mitä! Uudet koristeet olivat aivan ihania ja kahdesta erilaisesta linjasta (kaupunkilainen, särmikäs Urban Expression ja pehmeän naisellinen Mystique Burlesque) löytyy varmasti ihanuuksia jokaiseen makuun. Ai että, lisää tälläisiä koulutuspäiviä!


LCN:n tuotteita pääsee ihastelemaan ja tilaamaan Riiminin verkkokaupassa. Saatavilla on nyt myös tuoksuttomia tuotteita. Itselle aion ostaa joululahjaksi uutuuksista ainakin tuon Foot Care Moussen. Vaahtomainen kosteuttava ja äärettömän nopeasti imeytyvä ja kuivuva jalkatuote, kuinka huippua!!


4 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Aivan mahtava toi camee kynsi! Ihan mun näkönen! :)

littleB kirjoitti...

Siitä tuli kyllä hieno :) Livenä vielä hienompi kuin tossa huonossa kuvassa :)

Kustiida kirjoitti...

Upeita kynsiä, minunkin suosikki tuo camee kynsi :)

littleB kirjoitti...

Mun oma suosikki on toi violetti kärkinen, harmi kun näkyy niiiiin huonosti kuvassa. Siinä on sitä uutta simpukankuorilevyä joka heijastelee valoa tosi upeesti!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review