19 lokakuuta 2012

Keski-ikäisen naisen uudet silmälasit

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.34
Olen jo pidemmän aikaa valitellut etten ole nähnyt silmälaseillani tarpeeksi hyvin. Sainkin jokin aika sitten vihdoin raahattua itseni tarkastushuoneeseen ja näkö tarkastettiin. Viime tarkastuksesta ei ollut kuin vuosi, mutta melkoiset muutokset siellä kuitenkin oli. Alkava ikänäkökin (ou mai gaad mikä sanakin!) jostain tupsahtanut :) 

Monitehoihin en kuitenkaan vielä ryhtynyt, vaan teetin nyt pelkät kaukolasit. Voi olla että kouluhommiin otan myöhemmin erilliset lukulasit, huomaa nimittäin että vaikka kauas näkeminen helpottui uusilla laseilla huomattavasti, kaipaan vähän lisätehoja kun luen pitkää tekstiä. Esimerkiksi kokeisiin lukiessa olisi erilliset lukarit todella tarpeen.


Kehys olikin jo ennalta valittu. Ihanainen Tommy Hilfiger erottuu hauskasti aikaisemmista laseistani. Kuva aikaisemmista laseistani löytyy muuten täältä. Aikas mustavoittoista ollut tuo aiempi valikoima :)


Kehyksen etuosa on tummansininen  ja sisällä on kerroksittain punainen ja valkoinen. Valkoinen kehyksen sisäpinnalla keventää kummasti yleisilmettä.
Ai että, tykkään niin kovasti näistä! Tykkään myös kirkastuneesta maailmasta ja huippaavan tunteen häipymisestä kun silmät on nyt vihdoin tasapainossa. Ikänäöstä sensijaan en kyllä tykkää, se on vanhoja ihmisiä varten, HUS pois se minusta, hyi!

Milloin sinä olet viimeksi käynyt näöntarkastuksessa?
17 kommenttia:

Janet kirjoitti...

Tosi kivat lasit :) Mun mustissa laseissa on myös vaaleampi taus ja jotenkin ilme paljon valoisampi, entä koko mustissa :)

littleB kirjoitti...

Joo sillä on kyllä iso vaikutus, vaikkei uskoisi. :)

Maanvaiva kirjoitti...

Mä himoitsen kans yksii hikifilteri rillejä, mut valkoisia. Nyt mul on jotkut tyhmät nisseni lasit.

littleB kirjoitti...

Nää hikifilterit muuten itseasiassa on Nisseniltä :) Uusissa TH malleissa oli aikas paljon kivoja :)

Nöpsö kirjoitti...

Minkä keski-ikäisen? :O Nainen! Mut lasit on hienot! Meniks sää siihen nissenin joulumainokseen nyt sortumaan het? ;)

littleB kirjoitti...

No en sentään :D Nää oli vielä (sittemmin jo päättyneitä) työsuhde-etuja ;)

Pinkki työhuone kirjoitti...

Ovatpas tosi hyvännäköiset nuo pokat! Hienot punaiset yksityiskohdatkin! :) Mulla on vasta vuoden vanhat lasit ja oon käyttänyt niin paljon piilareita, että en ole vielä näihin kehyksiin ehtinyt kyllästymään. Mutta nyt kun näin nuo sun uudet hienot kehykset niin... :D

littleB kirjoitti...

Heheh :D Muakin jo vähän polttelis ne uudet lukulasit :D Koeviikko lähestyy, siks ne ois varmaan PAKKO ostaa! ;)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Kivat kehykset sullakin! :)

littleB kirjoitti...

Kiitti :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienot lasit! Minkälaiset vahvuudet sulla?

littleB kirjoitti...

Kiitos! :) Mulla on kauas reilu 1 plussaa, saman verran hajataittoa ja sitten 4 prismat, eli aika reilusti piilokarsastuksen korjausta. Ja nyt sitten tosiaan sain tuomioksi tuon pienen add:inkin, eli alkava ikänäkö kolkuttelee :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka paljon sinulle tuli lähilisää? Itsellä on 0,75 ja lisää sais varmaan olla vaikka olen vasta vähän yli 30.

littleB kirjoitti...

Mulle tuli vasta 0,50 add. Mutta ei näistä tiiä, kyllä lähikorjauksen tarve voi olla vaikka pienellä lapsella, ei se ikää aina katso :) Ainakin näin on kiva ajatella :D
Mutta ihmeessä kannattaa näkö tarkistuttaa jos siltä tuntuu. Ja tietty lukiessa ja pientä näperrellessä huolehtia hyvästä valaistuksesta, sekin auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Innostuitko hankkimaanne erilliset lukulasit? Olen miettinyt niitä itsekkin tuon sinun kirjoituksen rohkaisemana.

littleB kirjoitti...

En itseasiassa vielä. Tarkoitus olisi, että jos joulupukki toisi vähän rahaa, niin siitä sitten liikenisi niihin laseihin :) Kerron kyllä sitten kokemuksia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Etsin kuvaa netistä näyttääkseni kuvan työkaverilleni eilen tilaamistani rillilöisistä.. Törmäsin blogiisi jossa oli niiden kuva :) Hienot on ja kohta minunkin päässäni keikkuu tuollaiset.. Olen keski-ikäinen nainen, purskahdin nauruun tuosta luonnehdinnasta! Otin itselleni jo toiset monitehot.. Rillit saan n kolmen viikon päästä eilisestä tilauksesta, nämä erottuivat joukosta raikkaudellaan..

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review