10 lokakuuta 2012

Aikainen tarjoushaukka Stockmannin tyhjentää

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.36
Uskomatonta, minä vetelys olin tikkana klo 8 koneen ääressä ja naksuttelin ostoskoriin muutaman ihanuuden! Tilaus oli ihan eka Stockmannin verkkokaupasta ja olikin hauskaa päästä "osallistumaan hulluille päiville" kerrankin, täällä meillä tuppulassa kun ei paikan päälle ihan oikeasti pääse.


Himotuksia olisi ollut vaikka kuinka ja paljon mutta tiukan pohdinnan jälkeen ostoskoriin päätyivät Kivi-tuikku, Onlyn toppatakki ja musta poncho, aikas kivat ostokset! Näistä ainakin tuo poncho näytti olevan loppuunmyyty jo vartti mun tilauksen jälkeen, ehdimpäs!


*Postaus sisältää mainoslinkin*


4 kommenttia:

Milma kirjoitti...

Toi Onlyn toppis on kyllä kiva ja kivi-tuikku tottakai :) Mä ajattelin ihan uhrata taas hermot ja mennä sinne paikan päälle ryysimään mutta vasta perjantaina ja lähinnä herkkuun. Nam :D

littleB kirjoitti...

Nammmmm :P Siitä Herkusta oon kyllä niin kade!

Tiina kirjoitti...

Ahaa, mä olen välillä miettinyt, että asustatko sä Tampereella, mutta et ilmeisesti. :)

littleB kirjoitti...

Hihih :) Vähän keskempänä Suomea ;)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review