04 syyskuuta 2012

Twin Peaks -intoilua

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.00
Eilen osui Miian blogin kommenttiboksissa silmiini järisyttävä tieto joka oli multa kokonaan päässyt menemään ohi silmien ja korvien!


Voice alkoi lauantaina esittää Twin Peaksia!! 
Ensimmäinen jaksohan jäi tietty näkemättä kun tämän nyt vasta hokasin, mutta ei hätää, uusintana eka jakson voi katsella vielä torstaina. Olen jo aiemminkin täällä kertonut miten Twin Peaks on ollut yksi mun alltime favourite sarjoja ja se pitää aina katsoa kun siihen on mahdollisuus. Viime katselukerrasta onkin vierähtänyt taas aikaa. Ihanaa, nyt sitä taas saa! :)


Tämä on kyllä niin iloinen asia, että tämän kunniaksi on jo melkein pakko hakea kirsikoita kaupasta ja tehdä tämä piirakka josta aiemmin täälläkin intoilin!

Miian tiedänkin olevan ihka aito Twin peaks -fanittaja, mutta löytyykö muitakin?

Twin Peaks lauantaisin Voicella klo. 22.00
(uusinnat torstaisin)


7 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

LÖYTYY!!! Ehdottomasti! Kiitos vinkistä! olen harkinnut monta kertaa DVD boxin hankkimista, mutta menee paremmin näin :)

Maanvaiva kirjoitti...

Mä muistan kun aikonaan (kauan sitten) mainostetiin sitä sarjaa, et niin kova sarja on. Ja se tunnusmusiikkikin oli niin karvoja nostattavan hyvä jnejne.
Sit koitti suuri päivä kun tuli ensimmäinen jakso.
Ja se oli niin käsitämättömän jännä, etten voinu uskoakaan että joku sarja voi ees olla noin jännä ja hyvä. :))
Mutta sit muistaakseni seuraava jakso oli pettymys ja sitä seuraava jakso ja sit se jotenkin jäi. Mut kyl mäkin sen uusinnan siitä ekasta jaksosta aion katsoa.. :P

littleB kirjoitti...

Sofia: Mä kans olen boksit meinannut ja meinannut ostaa, nyt meinasin tallentaa nuo jaksot ainaki ja katon sit tarttenko bokseja vielä :)

Maanvaiva: Mulla on jäänyt jotenkin koko sarja päähän sellasena kuin näin sen eka kertaa 12-vuotiaana, vaikka oon useita kertoja jaksot nähny niin päässä se on sellasena kuin näin sen sillon ensiesityksenä 1991, hassua :) Nyt on taas vuosia mennyt viime katselukerrasta, niin saas nähä saako tästä mitään uutta irti :)

Miia - Oma Koti Valkoinen kirjoitti...

Minäkin olin lapsi kun katsoin ekaa kertaa tuota sarjaa! :) Tosin en luvan kanssa vaan salaa sohvan takana ja huiiii kuinka pelottava se oli. ja on vieläkin. :) Vuosi oli muistaakseni -93 tai -94 ja uusinta taisi tulla helsingissä uutena julkastulta PTV kanavalta, joka on nykyinen nelonen. :)

isosiskoni oli jo sitä ennen nähnyt sarjan ja ostanut Twin Peaks soundtrackin lp-levynä. Kuuntelin sitä ihan haltioituneena ja se lp-levyn narina oli tosi pelottava myös. :)

Sittemmin löysin kirpputorilta TP kirjan, Laura Palmerin päiväkirjan ja se vasta saikin mielikuvituksen liikkeelle. Se täsmensi kyllä monia asioita ja toi kaivattua lisäinfoa sarjan jaksoihin. Leffan näin vasta myöhemmin, sehän kertoo ajasta ennen sarjan alkua ja Laura Palmerin viimeisistä päivistä.

Tiesittekö muuten, että Bob-näyttelijä oli alunperin vaan avustamassa sarjan kuvauksissa tekniikkamiehenä? :) Ja sitten kun tuo näyttelijä oli ollut kyykkimässä Lauran sängyn päädyssä laittamassa jotain kuvauskuntoon, niin ohjaaja David Lynch oli pelästynyt ja saanut idean täydellisestä Bobista. Jaix. Näyttelijä on sittemmin menehtynyt.

maanvaiva, katso ainakin viimeinen jakso ja leffa, jos sinulta on ne jäänyt näkemättä. takaan että ne on katsomisen arvoiset. :)

littleB kirjoitti...

Hitsit, oonkohan mä lukenut tota päiväkirjaa... Löytäsiköhän sitä vielä mistään, pitääpäs tutkia :)
Muistan joskus lukeneeni tuon jutun Bobista, hauskaa :) On kyllä pelottava ukko!
Musta kaikista ahdistavimpia kohtia oli ne kun Leo oli pyörätuolissa mutta alkoikin toipua ja tyypit pelehti siinä sen edessä ja Leon silmistä näki et kohta tapahtuu, huiiiiiii :/

Kustiida kirjoitti...

Minäkin nenä kiinni ruudussa, aivan paras ohjelma! Multa löytyy molemmat Twin Peaks- kirjat kotoa edelleen, jos tahot lainata ;))

littleB kirjoitti...

Joo, voisin ottaakin!! Katoin et kirjastostakin löytyy ainaki tuo Lauran päiväkirja, mut katotaan millä aikataululla saisin nuo sulta :) Tiiätkö millon oot tulossa tänne päin seuraavan kerran?

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review