05 syyskuuta 2012

Tossukat

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.47
Eilen oli vähän luppoaikaa kaupungilla pyörimiseen ennen kiropraktikolle menoa ja löysin yllättäen itseni Henkkamaukan alehyllyn kimpusta. Mutta voi mitkä söpöläiset siellä mua odotteli!


Söpöt, ihanan pehmoiset kotitossukat!
Näppärät vetää jalkaan vaikka illalla kun on juuri rasvannut jalat niin ei tarvitse rasvata lattioita kävellessään.


Pohjissa on jarrut, joten näillä narskuttelu kuuluu varmasti alakertaankin, sorry vaan alakerran mummo! Melkoisen kiva kolmen euron ostos sanoisin!

Olipa kuulkaa mahtava käväistä herra kiropraktikon käsittelyssä eilen pitkästä aikaa! Olin viimeksi käynyt käsittelyssä huhtikuussa ja sen todella huomasi. Myös kiropraktikon "oijoi, voi voi, ohoh" jne kommenteista päätellen käyntien väli olisi voinut olla vaikka lyhyempikin. Mutta ei auta, kun ei ole rahaa, niin on pakko kärsiä :( Nyt on muutama kerta pakko käydä käsiteltävänä että saan rintarankaa sen verran auki että henki kulkisi edes jotenkin, ja on pakko ryhdistäytyä omien venyttelyidenkin suhteen. Päivät tuntuu menevän nyt vähän lölleröidessä kun tälläkään viikolla ei ole töitä kuin vasta lauantaina ja ainoastaan iltaisin täytyy mennä kouluun. Ryhtiliikettä kaivataan täällä!

Tämän päivän osalta on jo sentään pyykit koneessa ja vielä ennen kouluunlähtöä menen kirpparille tyhjentämään pöydän ja sitten odotellaan vielä huomiseen viiden viikon mahtavaa saldoa! :)


4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

ihan syötävän söpöt :D <3

littleB kirjoitti...

Niin ne on :)

Janet kirjoitti...

On kyllä niin söppänät tossut, et mäkin haluun :D
Mä veikkaan, et kiropraktikolla käynti saattais olla apu mullekin, mut mä pelkään :D Mä vihaan rusauttelua ja vääntelyä niin paljon, et olen valmis tirvaisemaan aina jos joku niin tekee :D Olen siis suosiolla pysynyt poissa :D

littleB kirjoitti...

Kyllä muakin eka kerta tuolla hirvitti, mutta se olikin ihan erilaista mitä olin pelännyt. Ja kun se tunne heti sen jälkeen on niin mahtava niin sen muutaman minuutin kyllä kestää, on vaan rentona ja luottaa siihen kiropraktikkoon (olettaen tietty et se on hyvä ja tietää mitä tekee...). Mä olen elämäni ravannut fysioterapeutilla ja ties missä aina saaden vaan hetkellistä apua mutta tuo on eka missä oikeesti tuloksen huomaa, ihan loistavaa :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review