16 syyskuuta 2012

Syksykilpailu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 18.15

Koska syksyinen harmaus ja koleus on vähän masentavaa, täytyy keksiä tämän ihanan aurinkoisen päivän kunniaksi jotain piristävää! Sain Geo Drill-yhteistyön kautta K-raudan lahjakortin jonka päätin arpoa teidän ihanaisten lukijoideni kesken. Lahjakortti on arvoltaan 50€ ja se on voimassa vuoden.
Viidelläkympillähän saa jo vaikka mitä kivaa kotiin ostettua, valaisimia ja sisustusjuttuja löytyy nykyisin K-raudoista aikas kivasti, remontoija voi käyttää kortin vaikka työkaluihin ja tarvikkeisiin, viherpeukalo taas vaikka syksyisiin pihakasveihin.

Arvontaan on mahdollista osallistua kolmella arvalla.
Yhden arvan saat kommentoimalla miten käyttäisit tämän K-raudan lahjakortin, kerro tai vaikka linkitä K-raudan sivuilta haluamasi tuote/tuotteet.
Kaksi arpaa saat lisäksi liittymällä lukijakseni/olemalla lukijani Bloggerin kautta.
Kolmannen arvan saat edellisten lisäksi linkittämällä tämän arvonnan omaan blogiisi. Linkityksessä voit käyttää ylläolevaa kuvaa.

Huom! Anonyymit, muistakaahan keksiä itsellenne nimimerkki!

Kilpailu päättyy sunnuntaina 14.10.2012 klo 21. 
Onnea kaikille arvontaan! :)


Yhteistyössä 

Tutustu maalämpöön Geo Drillin sivuilta.

79 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Jee! Onpas kiva arvonta! Minä käyttäisin lahjakortin ensi kesänä ja ostaisin parvekkeelle puisen säilytyslaatikon.
Kolmella arvalla olen mukana. :)

Santtu kirjoitti...

Ihana palkinto!! Kahdella arvalla mukana. :) Ostaisin palkintorahalla maaleja, joilla ehostaisin tulevan kotimme ihaniin väreihin.

Hanna ★ kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana! Minä sijoittaisin 5 kybäsen uuteen kylpyhuoneen hanaan.

mehtäemäntä kirjoitti...

Niin helppo..kävisin ostamassa sellasia ihania valurauta kannattimia meidän tuleviin hyllyihin sekä muutaman lekaharkon. voitto siis mulle :) kolmella arvalla mukana!!!

Janet kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana :)
Mä käyttäisin lahjakortin ehdottomasti tulevaan vessaremonttiin. Johan tulla saa pienennettyä ihan kiitettävästi monen tonnin remppaa :)

Jenni kirjoitti...

Ostaisin varmaankin maaleja. Kolmella arvalla mukana (linkitän kilpailun blogiini myöhemmin illalla).

Maanvaiva kirjoitti...

Mä mukaan kaikilla!
No ensimmäisenä tule ainakin mieleen, että me tarvitaan uusi vessapöntönkansi. Ja ne kyl osaa olla hintavia! Kahteen vuoteen en oo kykeneny ostamaan! :D

NoobaX kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana! :)

Tuo lahjakortti piristäisi kummasti mieltä kylpyhuoneremontin keskellä.

maisamiisa kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana! Olen jo tovin haaveillut tapettia tuonne yhden makkarin seinään (piilottamaan epäonnistunut maalivalinta ;) ) joten menisin ja ostaisin kaunista tapettia pari rullaa :)

Marmu kirjoitti...

Ostaisin meidän makkariin uuden valaisimen.

Kahdella arvalla olen mukana. :)

Tintti kirjoitti...

1. arpa: Ostaisin ehdottomasti seinämaaleja, makuuhuone tahtoo kipeästi uutta väriä! Ehkä myös magneetti- tai liitutaulumaalia. :)
2. & 3. arpa: Done. :) http://hiilarihirmu.blogspot.fi/2012/09/littlebn-syysarvonta.html

Lady Puntti kirjoitti...

Minä ostaisin ensi keväänä maailman hienoimman pinkin kuokan, jossa on höyhenkoristeita. Ostaisin orannsin pistolapion ja koristelisin sen muovikukilla. Hankkisin myös kirkkaanpunaisen haravan, jossa on vihreitä raitoja ja jolla saan haravoitua kaikki tämän syksyn haravoimatta jäävät lepänlehdet.

Tulen lukjaksesi (kunhan kotikoneelta pystyn liittymään)ja linkitän myös seuraavaan postaukseen, eli arpa kertaa kolme, kiitän :)

höpsö kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! :) Joku ihana tummanpuhuva tapetti makkariin tehosteseinäksi ois aika pähee :P tiia.poikela@gmail.com

Minna kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan! Ostoslistalla olisi maalia ja olkkariin pitäisi saada lamppu :)

Pinkki työhuone kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana! :) Ostaisin ehdottomasti tapetteja koko rahalla! Uudistushaluja mielessä nääs... :)

Jenniemi kirjoitti...

Osallistun! Ja käyttöä todellakin olisi. Kämppä alkaa lahota käsiin. Käyttäisin lahjakortin varmaankin yhden seinän tapetointiin, kunhan lupa vuokranantajalta heltiäisi.

TiinaS kirjoitti...

Tapettia tai maalia ainakin ostaisin. 2 arpaa.

-M- kirjoitti...

Käyttäisin lahjakortin olohuoneen lattiaremppaan, joka ajoittuukin sopivasti arvontaa seuraavalle viikolle! Kahdella arvalla mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Cellon valaisimeen lahjakortin käyttäisin, jos arpaonni osuisi kohdalle =).

ninuska76@luukku.com

Anna kirjoitti...

Minäkin taidan osallistua - arpaonni kyllä harvemmin matkassa.. Mutta ei se mitään! 50 euroa menisi keittiön välitilalaatoitukseen, joka on ainoa osanen ensi viikolla alkavasta keittiöremontissa, jota emme ole vielä päättäneet ja hankkineet.

Henna73 kirjoitti...

Taitaisin uusia lattiaa esim.
LAMINAATTI CELLO MANGONA 9396 8MM

Ja yhdellä arvalla mukana

Mii kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana. :) Sisustusjuttuja ostelisin. :)

aiai kirjoitti...

Osallistun kahdella arvalla! Ja melko varmasti ostaisin meille uuden ajattoman jalkalampun olkkariin (esim. Cello Single) tai Vallilan verhot.

Lady Puntti kirjoitti...

Linkitys hoidettu, meinasin unohtaa :) http://stunning-in-her-thirties.blogspot.fi/2012/09/sain-kaytettya-sairaslomapaivat.html

Kustiida kirjoitti...

Kolmella arvalla ollaan mukana. Hankkisin lahjakortilla tapettia tulevaa makkarin uudistusta varten, sekä jonkun kivan valaisimen.

Susan kirjoitti...

Tytön huoneen remontti lähes suunnitteluasteella. Tapetit kuitenkin jo hankittuna, mutta lahjakortilla voisi ostaa kaikkea pientä kivaa sisustus jutskaa ja pinkkiä maalia ehdottomasti.

Sari kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan! Käyttäisin rahan varmaankin uuden wc-pöntön ostoon.=)

Henkkumaaria kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana minäkin. Ostaisin varmaan maaleja, joita kohta taas tarvitaan meidän huushollissa. Vielä olis minun ompeluhuoneeni maalaamatta. Maalitonmuuten yllättävän kalliita, vai mitä?

littleB kirjoitti...

No niin on! Mullakin yks väliovi odottaa maalausta, kun en vaan raaski ostaa maalia :)

MieVaan kirjoitti...

Vessanpönttö on alkanut vuotaa ja muutenkin todella vanha joten uusia pitäisi. Uudet kun on kalliita joten hankinta on siirtynyt, jos onnetar suo niin lahjakortilla maksaisin siitä osan.

Kahdella arvalla ollaan mukana.

Ginger kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana! Lahjakortin käyttäisin työhuoneen valaisimen hankkimiseen.

aimarii kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan.
K-Raudasta valitseisin ilman muuta kumisaappaat. Semmoisia olen jo vähän aikaa vilkuillut, vanhat on niin paikatut, että kovin upottavassa maastossa tihkuvuotavat.

Pirjo S kirjoitti...

Kanervia ainakin, luultavasti myös jotain sisustusjuttuja lähtisi mukaan lahjakortilla. Osallistun kahdella arvalla.

Rimma kirjoitti...

Voi. Mistähän aloittaisin.. Niinkuin varmaan tiedätkin, on meillä remontti menossa. Budjetti on paukkunut jo niin kauan sitten yli, etten tiedä miten ikinä saadaan tämä kämppä asuinkelpoiseksi, joten kyllä tuolle lahjakortille todellakin käyttöä löytyisi :D Mukana kahdella arvalla!

Nokkonen kirjoitti...

Ihana arvonta!

Aivan ehdottomasti hankkisin kattolampun keittiöön. Muutossa toinen keittiön lampuista meni rikki eikä olla sen jälkeen saatu aikaiseksi hankkia uutta valaisinta keittiönpöydän päälle.

Osallistun kahdella arvalla :)

Nino kirjoitti...

Luulenpa että ostaisin sitä unelmien tapettia(la vie en rose 46402) jota olen suunnitellut laittavani tulevan talon toiseen vessaan.

Ansku kirjoitti...

Kolme arpaa mulle, kiits :)

Linkitän huomena, kun teen uuden postauksen.
K-raudasta ostaisin varmaankin tapettia.

eija kirjoitti...

Kahdella arvalla lukijana mukaan.
Lahjakortilla saisi varmaan jonkun kivan lampun makkariin
t. Eija

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Kaksi arpaa!
Meillä on oman kämpän metsästys tässä meneillään ja olenkin huomenna menossa katsomaan yhtä ihanaa kotia, jossa olisi tien varressa postilaatikko. Sijoittaisin tämän varmaan uuteen ihanaan kirkkanpunaiseen postilaatikkoon ja sen oman näköseksi tuunaamiseen :)! Kävin tänään ostamassa juuri K-raudassa ostamassa sähköteippiä, jolla ajattelin vähän koristella kaikkea :). Siinä samalla yllätyin miten paljon kaikkea ihanaa siellä onkaan.

Kala kirjoitti...

K-raudassa on aina joulunaikaan paljon kivoja jouluvaloja niitä ostaisin lahjakortilla. Luontokin siitä tykkää kun energiaa säästyisi led valoilla. Lukijan kahdella arvalla mukana.

lentoemo kirjoitti...

Käyttäisin lahjakortin osamaksuna kun kävisin ostamassa saunaan uuden lasisen oven. Nykyinen on umpipuinen ja superAHDISTAVA! Haluaisin tilalle savulasisen ihanuuden, jonka myötä toivottavasti sauna ei tuntuisi enää niin klaustrofobisen pieneltä tilalta. Olen yhdellä arvalla mukana arvonnassa..

KattiPaakari kirjoitti...

Minä käyttäisin lahjakortin luultavasti olohuoneen uuteen valaisimeen, joka on haussa :)
Kahdella arvalla mukana!

Eisku kirjoitti...

Käyttäisin lahjakortin pesuhuoneen johonkin uuteen tarvikkeeseen. Saunan ja pesuhuoneen remontti on juuri valmistumassa. Kaksi arpaa likoon.

esko kirjoitti...

Kylpyhuonetarvikkeisiin, jonkinlainen seinähylly tulisi tarpeeseen. Osallistun yhdellä.

Kipa kirjoitti...

Käyttäisin lahjakortin pieneen aurinkovarjoon. :)

Yhdellä arvalla kisaan mukaan.

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana! Hankkisin varmaankin ainakin spraymaalia, niin saisin tuunattua jotain pientä kivaa sisustukseen. :)

ahle kirjoitti...

Käyttäisin lahjakortin mitä todennäköisimmin tapettiosastolle; makkarin tehosteseinän tapetin voisi vaihtaa, eipä olisi iso eikä kallis juttu, mutta vaikutus voisi olla aikamoisen suuri.

Nanne kirjoitti...

50€:n lahjakortti mahdollistaisi ostamaan kauan haaveileimani terassilämmittiminen. :)

Bikke kirjoitti...

Mahtaisko tuo käydä hyvän tuulen puotiinkin kun se kerran k-raudas on :)) KAikilla 3 kokeillaan !!! Omassanikin on arvonta meneillään :)

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla kokeilen onneani.
Jouluvaloja ostaisin, niitä ei koskaan voi olla liikaa, paitsi Amerikassa.
- Susanna maalta -

Susanna Happonen kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan! Lahjakortin käyttäisin joihinkin työkaluihin, ainakin kunnon pora pitäisi saada :)

Live&Home kirjoitti...

Oih, mahtava palkinto =) Talon rakennus projekti meneillään meidän perheessä, joten tuolle lahjakortille olisi käyttöä :)

Kolmella arvalla mukana :)

BoogieW kirjoitti...

Yhdellä mukana. Ostaisin jotakin sisustustavaraa, ehkä kangasta, sitäkin kun K-Raudasta saa.

Hanna kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! Käyttäisin lahjakortin tapettien ja/tai maalien hankintaan, meillä on olkkarin ilmeen kohennus ollut suunnitteilla mutta se on toistaiseksi jäänyt vähän roikkumaan. Ehkä tuon lahjakortin myötä siitä innostuisi! :)

nitta kirjoitti...

Kolmella mukana. Laittaisin rahan varmaankin tapetteihin tai sitten johonkin sisustustavaraan.:)

Eeva kirjoitti...

Kolmella mukana :) ostaisin tapettia, koska tarkoitus on tässä kuussa vaihtaa yhteen huoneeseen tapetit :)

Anonyymi kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana :) Jos onni suosii, niin ostaisin keittiöön uuden valaisimen :)

HAO kirjoitti...

En päässyt kirjautumaan lukijaksi. Maanvaivan kautta tulin =) Ooh mikä arvonta. Käyttäisin ehdottomasti sen lasten huoneen tapettiin... Lapset on niin kauan pyytäneet tekemään "isomman lapsetn huoneen" mutta oma sairaslomani ei oikein anna myöden jotenka nyt ostaisin tehosteseinän tapetin, josko vaikka saisin remontin heille tehtyä...ja tätä kautta avustusta budjettiin...


hao@lailanet.fi

Nooa kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana!
Maaleihinhan se menis :)

peninkulmia tuut kirjoitti...

Kun kortti on voimassa vuoden niin ostaisin ensi kesänä riipputuolin tai riippumaton mökille. Olisi kiva katsella järven rannalla auringon laskuja.

ensu kirjoitti...

Taitaisi lahjakortti mennä maaliosastolle. Ainakin saunan lauteen mökillä voisivat saada uutta eloa värikäsittelystä. Olen siis innokkaasti arvonnassa mukana.

Eli kirjoitti...

Osallistun kolmella arvalla. Lahjakortin antaisin äidilleni, joka saisi valita kerrankin jotakin kivaa itselleen mieluisaa :)

Cherry kirjoitti...

Kiva arvonta!
Käyttäisin kortin meidän kodin remppaan/sisustukseen, joka kaipaa kovasti taloudellista tukea ;))

cherrynblogi@hotmail.com

yhdellä mukana

Piia kirjoitti...

Tällä lähtisi ensi keväänä meille uusi kukkalaatikko pihalle, ja mahdollisesti tuolle perheen nuorelle neidille jotain kivaa piha-juttua, oma hiekkalaatikko voisi olla aika kiva ;)

Kolem arpaa tänne myös, linkitän tämän ihan justiinsa!!

Anonyymi kirjoitti...

Ostaisin äidilleni jotakin kivaa joululahjaksi,vaikkapa jotakin sisustukseen liittyvää.
1. arvalla lähden mukaan.

T: "joulumieli"

Jessika kirjoitti...

yhdellä arvalla mukana. Vaikea sanoa mitä ostaisin kun siellä on kaikkea mielenkiintoista, pitäis mennä liikkeeseen haahuilemaan ensin;)

SariTa kirjoitti...

Käyttäisin lahjakortin luultavasti uusiin jouluvaloihin. Osallistun kahdella arvalla.

tiiti66 kirjoitti...

Olen yhdellä mukana arvonnassa. Minulla lahjakortti menisi varmaan saunan `sisustukseen`, esim. uudet laudeliinat ja saunatuoksuja olisi mukava hankkia, nyt kun saunontakausi todella taas on parhaimmillaan.

AnneS kirjoitti...

Jotakin pientä sisustustavaraa varmaankin. Tai uuden lampun makuuhuoneeseen. Minulle kaksi arpaa.

redd kirjoitti...

Kun ei ole omaa asuntoa jota rempata, niin käyttäisin lahjakortin varmaankin joihinkin kivoihin sisustustavaroihin... (2 arpaa)

Anonyymi kirjoitti...

Valaisimiin tai kylpyhuoneen pieniin sisustusjuttuihin. 1 arpa. Heidi L

Anonyymi kirjoitti...

Kylpyhuonejuttuihin käyttäisin. Osallistun yhdellä arvalla. Nimimerkki Neiti Kesäheinä

kiiu kirjoitti...

Olen yhdellä mukana arvonnassa. Koko lahjakortti taitaisi mennä spray-maalien ostamiseen, olisi yhtä ja toista pientä tuunattavaa juttua odottelemassa parempia aikoja ja inspiraatiota.

NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi) kirjoitti...

Ostaisin syyssipuleita kokorahalla, olisi mielenkiintoista odottaa kevääseen minkälainen kukkaloisto sieltä tulee. Iloa olisi moneksi vuodeksi.

tiinak kirjoitti...

Tapetteja ostaisin :)
2 arvalla mukana.
creepingdeath@suomi24.fi

Lintuemo kirjoitti...

Tuun yhdellä arvalla mukaan! K-raudan lahjakortti menis tulevaan keittiöremppaan, haaveilen nimittäin uudesta keittiöstä jouluksi. Toivottavasti tämän vuoden jouluksi. :D

pioni kirjoitti...

Ostaisin keväällä kukkia, tai jotain puutarhaan liittyvää kuitenkin.
Yhdellä arvalla mukana.

Eena kirjoitti...

Uutena lukijana mukaan uuden kivan blogituttavuuden arvontaan. Kahdella arvalla mukana, K-raudasta hakisin jouluvaloja koko rahalla. :)

Kaisa R kirjoitti...

kahdella arvalla mukana. ostaisin uuden kodin makkariin uuden lampun vanhan mummo valaisimen tilalle ja sisustaisin muutenkin uutta kotia.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review