Viime hetkillä äitin kirpparille tarkoittamista tavaroista pelastui omaan käyttöön vielä muutama juttu. Aikaisemminhan kirpparikasseista olen löytänyt omat vanhat balettipukuni (täällä juttua) sekä taulun ja lautasen, joista kerroin tässä.

Tämän tonttutarjottimen kanssa olin pitkään kahden vaiheilla. Nostalgia-arvo kuitenkin voitti ja tarjotin jäi itselleni. En vaan raaskinut laittaa myyntiin tuota lapsuusmuistoani.

Muistan tarjottimen olleen meillä silloin kun asuimme äitin kanssa vielä saman katon alla, eli 80-luvulla. Itsehän en ole missään määrin jouluihminen enkä harrasta joulukoristuksia ja somistusta, mutta ompahan nyt meilläkin yksi kasaritonttutarjotin. Tuossa voipi vaikka tuikkuja poltella.

Pelastuksen koki myös hassu sininen tupsupipo!
Varmaan joku mainospipo, ihan käyttämätön, mutta se oli niin söpö että sai jäädä meille. Lenkille sopii ainakin, ties vaikka pääsee ihan oikeeseen käyttöönkin. Saatanpa kuvata pipon joskus myös päässänikin :)

Nyt on kirpparirupeamankin tältä erää ohitse. Ihan hyvä summa siitä käteen jäikin ja paljon myymätöntä tavaraakin vielä. Täytyy ehkä ottaa uudestaan pöytä vielä lähempänä talvea jos talvitavara liikkuisi sitten paremmin. Nyt jo heivasin pari jätesäkillistä vaatetta Uffille (No ainakin nuo säkit on jo eteisessä asti kovasti menossa...) kun ovat jo muutamaan kertaan kirpparilla käyneet. Parempia voi vielä talvea vasten kokeilla myydä ja ties vaikka löytyy lisääkin vietävää kun talvikamppeet on aika itsekin kaivella esille ja kokeilla mikä ei enää mahdu päälle. Seuraava projekti oliskin tosiaan saada nämä kaikki jatkosijoitusta odottavat pussit ja nyssäkät eteenpäin nurkista. Saas nähdä milloin sekin päivä koittaa...

Nyt on rahaa ostaa uusia koulukirjojakin, jakso vaihtuu jo pian! Vajaa pari viikkoa enää ihka ensimmäisen koeviikonkin alkuun, aika on mennyt ihan hullun nopeasti. Voihan jännitys!!!