06 syyskuuta 2012

Silkkaa masokismia

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.24
Koulussa joka toinen vieressä istuja pärskii ja yskii. Linja-autossa räkä lentää. Töissäkin flunssa on aloittanut kiertämisen. Nyt ei passaisi kipeäksi tulla, koulusta kun ei juuri pois voisi olla. Nyt on aika ottaa kovat keinot käyttöön. 


Vitavoimat esiin ja käyttöön taas ja d-vitamiinitkin on haettava. Sarvikuonon ennakoiva käyttökään ei varmasti olisi pahasta. Kun vaan jaksais ja viitsis...
Jos ette ole vielä tutustuneet Vitavoimaan, niin suosittelen. Takaan että kyseessä on yrjöttävimmän makuinen tabletti jonka ikinä olette suuhunne laittaneet. Mua tunnettuna tarkkanenänä ällöttää jo toi haju kun kaapissa on avattu Vitavoima-paketti ja sen lemu kantautuu nenään kun keittiöön astuu. Yääääk!
Sanokoot heti hep joka pystyy tuon nielemään ilman että potkaisee takasinpäin!

Onko teillä mitään hyväksihavaittuja flunssan ehkäisy- tai taltutuskeinoja?6 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Ei ole. Nimim. tulin juuri työterveydestä hakemasta sairaslomaa. :(

littleB kirjoitti...

Voi ei :( Paranemista Nöpsykkä! :) Mä en suostu kyllä tuleen kipeeks :/

Janet kirjoitti...

Mä kans just tänään pähkäilin, että pitänee hakea vitskuja, kun aamuisin väsymys on niin tiukassa, ettei silmät meinaa aueta. Ja vähän torjumaan tuota flunssan tuloa, mä kun olen normaalisti sellainen flunssamagneetti, et kärsin siitä useammankin kerran vuodessa.

littleB kirjoitti...

Joo haeppas Vitavoimaa! Kyllä kuule silmät aukeis ainakin hyvin! :)
Mä oon kyllä kans melkonen flunssamagneetti ja onnistun kehittämään joka kerta jotain jälkitautejakin vielä, viimeks keväällä esim. keuhkokuumeen, edellisellä kerralla kasvohermoon meni joku pöpö joka aiheutti halvauksen jne. Just nyt ei vaan pystyis olla kipeenä :/

Sofia kirjoitti...

Harhaa aika hyviä tabuja taitaa olla jos tuosta huolimatta niitä syöt :) vetelen nykyään jotain perus vitamiineja, mutta suunnitelmissa on ollut selvittää joku parempi vaihtis. Siis mah luonnonmukainen. Itse lähteitä en meinaan voi monia syödä allergioiden takia. Enkä kyllä todella halua nyt mitään syys flunssaa joten nappia naamaan :)

littleB kirjoitti...

Mä kävin viime syksynä kuuntelemassa Paula Heinosen luennon ja meninkin sitten mahavaivojeni kanssa käymään Paulan suosittelemalla funktionaalisella lääkärillä. Se lääkäri tuon Vitavoiman mulle listasi suositeltaviin. Kesän olin tuota syömättä mutta nyt on hyvä aika taas aloittaa :) Pitäisköhän käsidesikin rueta pitään mukana :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review