21 elokuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.47
Kesän loppumisessa ei ehkä mikään ärsytä niin paljon kuin tuo Mamban rallatus ja sen kuuleminen joka hemmetin tuutista. Siinäpä teillekin nyt sitten kiva korvamato päässä soimaan loppupäiväksi.


Kesä ei kuitenkaan VOI olla vielä ohi jos iltapalana herkuttelin eilen vaniljajätskillä ja mansikoilla. Mansikoitten syöminen jäi jotenkin ihan harmittavan vähille tänä kesänä. Hinnat olivat pitkään niin pilvissä ettei niitä raaskinut ostaa ja sitten kun laatikollinen oli hoideltu pakkaseen unohtui koko juttu. Vielä mollukoita kuitenkin Prismasta sai, ihan kohtuulliseen 5€/2 litraa hintaankin vielä. NAMS :P

Tämän viikon aion ainakin vielä kuvitella kesän jatkuvan ja ignooraan kaikki alhaisista lämpötiloista kertovat facebook päivitykset aamuisin. Kuvittelen olevani viimeisellä kesälomaviikolla, nukun pitkään ja herätessäni ilma näyttää ihan kivan kesäiseltä kun muistaa olla avaamatta ikkunoita. Ehkä sitten ensi viikolla saa syksy tulla ja voi alkaa fiilistelemään pimeneviä iltoja villasukat jalassa kynttilöitä poltellen. On sekin ihan kivaa.

 Tänään illemmalla onkin sitten meno tulevaan opinahjooni, Lyseolle. Tällä viikolla on tosin vuorossa vasta infopäivä ja tositoimiin päästään ensi viikolla. Otinkin kursseja eka jaksoon enemmän kuin ensin suunnittelin, uskonnon ja biologian lisäksi on luvassa yhteiskuntaoppia ja opoakin. Illalla lupasin vielä huoltaa äitin kynnet ja sitten saankin palkita taas itseni jätskiä ja mansikoita -iltapalalla.

Loppuun on pakko vaihtaa tuo päässä soiva Mamba johonkin kivempaan kesäbiisiin. Vaikkapa tähän:
2 kommenttia:

Marmu kirjoitti...

Onneksi en ole kuullut Mambaa mistään! :D
Mua hiukan ärsyttäis nyt kun on jo työtkin aloitettu lomailun jäljiltä. Mulle tää on jo syksy. ;)

littleB kirjoitti...

Joo Mamba on kyllä jo kurjuuden maksimointia :D Mun syksy alkaa ensi viikolla vasta ;)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review