20 elokuuta 2012

Kodin muutos: Olohuone

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.20
Vihdoin saan nämä olohuoneenkin kuvat tänne esille, nyt onkin sitten koko kämppä suursiivousprojektin jäljiltä esitelty!

Olohuone ennen myllerrystä näytti tältä:

Vanhassa järjestyksessä ei sinänsä ollut mitään vikaa, halusin vaan jotain uutta olkkariin. Tästä olkkaristahan koko massiivinen suursiivousprojektini saikin sitten alkunsa.

Telkkarin vierustalla vallitsi melkoinen johtohelvetti. Siivouksen yhteydessä kaikki johdot on nyt kourutettu siisteiksi nipuiksi.

Olohuoneen ovina on tuollaiset suklaanruskeat pariovet. Ne ovat lähestulkoon aina auki, mutta kätevät sulkea esimerkiksi jos olohuoneessa yöpyy vieraita.

Ovien vasemmalle puolelle jääkin tämä ei niin kaunis-osio, eli työpisteeni. Uusi työtuoli pitäisi löytää seuraavaksi. Nykyinen on ihan liian matala ja ergonomisesti ihan kökkö.

Tältä näyttää näkymä uudistuneeseen olkkariin.

Kultainen peili on jo pidemmän aikaa odotellut kaverikseen seinälle jotain kultaista. Ja odottelee vieläkin sitä täydellistä kumppania. Onko se sitten iso taulu vai ryhmä tauluja vai ihan jotain muuta, selviää kun se oikea juttu ja idea tulee kohdalle.

Tykkään tästä että sohvat on nyt vastakkain. Tää jotenkin selkeyttää tätä tilaa.

Kovin radikaaleihin muutoksiin olohuoneessa ei pysty, koska neliön muotoinen kaappi on pultattu kiinni seinään. Oikea seinusta säilyikin lähes entisellään.


Eri valaistuksessa olohuone näyttää tosi erilaiselta. Illan hämyssä tapettikin näyttää lähes mustalta. En ole vieläkään näiden viiden vuoden aikana kyllästynyt tuohon tapettiin!

Olin jo luopunut toivosta löytää koskaan uutta mieleistä telkkaritasoa kunnes tämä tumma Bestå mustalla lasikannella hyppäsi eteeni ihan sattumalta Ikeassa. Heti kun budjetti antaa myöden tuohon tulee vielä mustat lasiovet. Ehkä jo ensi kuussa...

Sellainen on olohuone meillä. Olen kyllä ollut vallan tyytyväinen näihin pieniin muutoksiin jotka kuitenkin sai kodin tuntumaan ihan uudelta. Olen myös onnistunut toteuttamaan niitä mielikuvia mitä minulla oli tästä asunnosta ja tulevasta kodistani jo asunnon osto- ja remonttivaiheessa. Kotini huoneethan ovat sisustukseltaan ja väreiltään hyvinkin erilaisia ja eri tyylisiä mutta silti täällä on jotenkin sellainen tosi levollinen ja harmoninen tunnelma. Oma maku ja tyylini näkyykin tosi selkeästi täällä. 

Vaikka välillä haaveilen keskustakodista ja välillä jopa kaupungin vaihdoksesta, ei mikään maailman voima taida saada minua tästä kodista luopumaan. Täällä on ihmisen hyvä olla. <3

Kotini siivous- ja muutosprojektin muut valmiina esitellyt huoneet löytyvät täältä: 

Mitäs sanotte olohuoneesta, eikö tullut aika erinäköinen sohvan paikkaa vaihtamalla?


9 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Tuli todella erinäköinen! Kyllä nuo sohvat vaan on todella hyvät noin!

littleB kirjoitti...

Niin mustakin :) Siinä on oikee tollanen rupatteluryhmä nyt :D

Nöpsö kirjoitti...

Todella hyvä muutos noi sohvat! Jotenkin tosi kotoisan näköiset. :)

littleB kirjoitti...

:) Vaihdoinhan mä tosiaan muuten tumman ja vaalean verhon paikkojakin! :) Hurjia muutoksia :)

Rimma kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Todellakin paljon parempi näin (:

littleB kirjoitti...

Niimpä :) Pelkäsin että tässä uudessa järjestyksessä tuo sohvien eriparisuus korostuu ja rupeaa häiritsemään mua enemmän, mutta ainakaan kuvista katsottuna sitä ei juuri huomaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki: spreijaa peili hopeiseksi -tulisi ympäristöön heti sopiva eikä tarvitsisi etsiä lisää kultaisia juttuja kaveriksi.

Anna kirjoitti...

Upea tapetti! Olisiko sulla muuten tallessa makuuhuoneen seinän maalin värikoodia? Näyttää hyvältä.

littleB kirjoitti...

Ompa hyvinkin! :) Makkarin maali on Tikkurilan X486 (näissä olkkarin seinissä puolestaan J484)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review