16 heinäkuuta 2012

Guess what!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.00
Äitihän yllätti viime viikolla minut ja siskoni ilmoittamalla että ostaa meille Guessin korusetit! Pikkuisin sisko sai vastikään ylioppilaslahjaksi oman settinsä ja nyt sitten meillä vanhemmillakin siskoksilla on omamme. Nyt on siis siskoksilla oikeen tiimikorut, vaikkakin meillä jokaisella onkin omanlaiset.

Minä valitsin tietenkin tähtikorut. Taidan olla vähän tähtityttö :)

Kaulakoru ja rannekoru siis kuuluu tähän settiini. Mähän olen oikeasti maailman huonoin käyttämään koruja (ja muitakin asusteita), mutta haluaisin kyllä osata käyttää. Nämä tähtikaunokaiset olivat jotenkin niin omannäköiset että ihan varmasti pääsevät käyttöönkin. Olisihan noissa ihanissa ollut valinnanvaraa, ehkä sitten joskus kun rikatun ostan itsekin jonkun. Nyt alkaakin sitten uusi elämä korujen käyttäjänä!


Ostin vähän aikaa sitten itselleni myös Nominationin, ihan pelkän rannekkeen vasta. Ajattelin että tuohon on hyvä ostaa itselleen "palkintopaloja" vaikkapa tupakattomuuden vuosipäivänä tai muulloin kun haluaa ostaa jotain itselleen. Haaveissa siintää jo eräs tietty tähtiaiheinen bling bling palanen, minkähän kunniaksi sen voisi itselleen ostaa?

Millainen on teidän suhde koruihin, käytättekö koruja arkena, juhlissa vai aina? Ja millaisia lempparikoruja teiltä löytyy?
4 kommenttia:

Acata kirjoitti...

Oi mikä tähti, ihana! ***** (Saa multa 5 tähteä. :))

Mulla on vakkarisormukset, joita en vaan saa vaihdettua uusiin, joskus aina ostan jonkun uuden sormuksen, mutta se jää käyttämättä, kun oon jotenkin niin kiinnikasvanut noihin, jo vuodesta 2003. Korvikset ja kaulakorut vaihtuukin sitten päivittäin, kaulakorua en aina käytäkään ja niissä on muutama vaihtoehto, mutta korvikset vaihtuu tiuhaan ja niitä on paaaljoooon. :D

littleB kirjoitti...

Oi että, oispas ihana pystyä käyttään korviksiakin! Aikoinaan tullut rei'itettyä yhteensä 8 reikää korviin mutta nykyään tulee törkeen kipeeks korvat ku vähänkin aikaa yrittää pitää korviksia.

IMAGE black and white kirjoitti...

Kauniit ovat ja just sopivasti bling-blingiä. ;)

Mä rakastan koruja, keltakultaisia ja mahdollisimman paljolla blingillä varustettuina. Tosin käytän hieman "huonosti" niitä, mutta kuitenkin. :)

littleB kirjoitti...

Mäkin rakastan koruja, ainakin muitten päällä :) Mulla on toimineet tatuoinnit koruina jo melkein 15 vuotta niin varmaan senkin takia oikeitten korujen käyttö on jotenkin jäänyt. Mutta harjoittelu alkaa nyt :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review