Kaupallinen yhteistyö: Olo-apteekki ja Detria Arbutin

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä *

Sain yhteistyön kautta testattavaksi jo pidempään himoitsemiani Arbutin-sarjan ihonhoitotuotteita. Ihoni on kuiva ja atooppinen sekä couperosaan taipuvainen. Se reagoi herkästi lehahtelemalla erilaisiin ympäristön olosuhteisiin; kylmälle, kuumalle, tuulelle ja auringolle. Kesäisin saan lisäksi helposti auringossa maksaläiskiä, jolloin poskien alue saattaa suojautumisesta huolimatta räjähtää aivan tumman ruskeille laikuille hetkessä. Ja ne pigmenttiviikset, niitä kammoan nykyään eniten!

Sain kokeiltavaksi ongelmaiholleni kolmen tuotteen kombon, jolla tekee kokonaisen ihonhoitorutiinin; Arbutin Couperosa silmänympärysgeelin, seerumin ja päivävoiteen. Arbutin-tuotteet ovat hajusteettomia ja rauhoittavat herkkää ihoa ja ne ovat sopineet minulle todella hyvin. Tämä setti onkin ollut tehokäytössä minulla nyt aamuin illoin. 

Detria Arbutin Couperosa -sarjan tehoaineita ovat sianpuolukasta eristetty arbutiini ja mustikan polyfenoliset yhdisteet. Sarjan tuotteet vähentävät ihon punoitusta ja vahvistavat ja ravitsevat herkkää couperosaihoa. Lisäksi ne ehkäisevät ja korjaavat ikääntymisen merkkejä ja suojaavat UV-säteiltä. Melko täydelliset täsmätuotteet siis tälläiselle moniongelmaiselle iholle!

Muutaman viikon käyttö ei vielä näy selvästi kasvoista otetuissa ennen ja jälkeen -kuvissa, varsinkin kun myrskytuuli pääsi lauantaina puraisemaan ihoa oikein kunnolla kirjastossa käydessäni (AUTS!).  Lupaan raportoida teille kuitenkin vielä myöhemmin ihon tuloksista kuvien kanssa.

Tuntuma tuotteista on äärimmäisen hyvä ja kokeilujakso osuikin loistavaan aikaan näin kevättalvella kun vaihtelevia olosuhteita riittää. Iho tuntuu todella pehmeältä ja kosteutetulta ja selkeästi huomaan punoituksen poskilla vähentyneen. Rasvaton silmänympärysgeeli* on todella(!) riittoisa ja ihanan ravitsevan tuntuinen. Päivävoide* on koostumukseltaan täyteläinen ja kosteuttava. Iho tuntuu aivan ihanalta näiden jälkeen!

Eniten tuotteista innostuin ja odotan tuloksia tältä seerumilta*, jonka luvataan häivyttävän couperosaihon punoitusta ja pinnallista verisuonistoa sekä vaalentavan maksaläiskiä. Tämä hyalyronihappoa sisältävä seerumi sopii erittäin hyvin myös ikääntyvälle ja atooppiselle iholle. Eli tämähän on minulle aivan täsmätuote!

Jatkan innokkaana näiden tehotuotteiden käyttöä ja kerron teille vielä myöhemmin ihoni tilanteesta. Toivon saavani hyvän startin kesään kun olen suojannut ja ravinnut ihoa näin ahkerasti kevään ajan. Kun kevätaurinko alkaa pilkistellä, pitää tosin tälläisen ihon omaavana muistaa suojautua hyvin myös auringolta. 

Olo-apteekista* saa onneksi tilattua näiden kanssa samaan pakettiin myös aurinkovoiteet. Ja hei, jos kiinnostuit testaamaan Arbutin-tuotteita, kannattaa tehdä tilaus heti, sillä tuotteet ovat tarjouksessa vielä muutaman päivän!

Hyvästi kirjava iho! Tervetuloa Arbutin!

Kärsitkö sinä samoista iho-ongelmista? 
Mikä on sinun täsmävinkkisi couperosan ja/tai maksaläiskien hoitoon?