*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

On taas aika joka vuotisen perinteen, joulupukin toivelistan laatimisen! Tässäpä siis perheelle listaa, mitä juttuja mulla olisi toiveissa. Kirjoittelen tätä aika viime tingassa ja muutenkin kiireellä, joten isken toiveita tulemaan nyt ilman enempiä lätinöitä. Toivottavasti jollekin tästä on vielä hyötyä ja toivottavasti te muutkin lukijat saatte näistä kivoja vinkkejä :)

Iittalan Satumetsä -muki. Sarjaa on tullut sesonkierä uudestaan myyntiin ja tätä löytyy ilmeisesti vain Iittalan omista myymälöistä ja törkeällä tuplahinnalla aiempaan verrattuna. Olen yrittänyt metsästää kuppiparia jopa käytettynä, mutta eipä ole tärpännyt. Kelpuuttaisin siis oikein hyvin nämä mukit käytettynäkin, mikäli joku sellaiset jostain bongaisi.

Kampaajani Saara suositteli minulle tätä Kevin Murphyn Blonde Angel -hiusnaamiota. Blondisarjan muutkin tuotteet kiinnostavat kyllä kovasti. Näitä saa esimerkiksi Mad&Hairista tai netistä, vaikkapa Cocopandalta.

Edellisestä ihanasta pastellipurkista inspiroituneena muistin, että haluaisin uusia akryylimaaleja, erityisesti suloiset pastellivärit kiinnostavat. (Kuva viitteellinen, merkillä ei ole väliä ja näitä löytyy monesta paikasta, esimerkiksi Kärkkäisellä on hyvät valikoimat.) Myös erikokoiset maalauspohjat ovat aina tarpeen, näitä saa edullisesti mm. Tigerista.

Musta paristokäyttöinen LED-myrskylyhty noin 30cm. Esim. kuvan lyhdyt Motonetistä 5,99€.

4kg ja 6kg LITTEÄT kahvakuulat.

Kiinnostus ihonhoitoon ja korealaiseen kosmetiikkaan jatkuu edelleen vahvana. Verkkokaupoista esimerkiksi Nobelta, Kicksistä, Eleveniltä, Lykolta ja Nordicfeeliltä saa kaikkea mieluista. Meikeistä olen himostellut nyt erityisesti upeita Morphen luomiväripaletteja, joita saa nyt myös Kicksistä.

Kirjoja on mulla aina toivelistalla! Tänä jouluna toivoisin Kimmo Takasen Murra tunnelukkosi ja Tunnelukkojen työkirjaa. (Takasen eka kirja Tunne lukkosi multa jo löytyy, ja suosittelen sitä kaikille!) Sitten toiveissa olisi piirtelykirja (hakusanalla doodle löytyy), kuvassa näkyvä tai joku muu ja sitten oma elämäkerta -kirja Kirja minusta (Tämä on muuten hyvässä alessa Adlibriksellä).

Seinfeld-kokoelmasta puuttuu vielä kaudet 5, 8 ja 9. Ainakin 9-kautta löytyy vielä Discshopista.

Korona-aika rajoittaa vähän elämys- ja hemmottelulahjakorttien toiveita, niin ihanaa kuin olisikin mennä kosmetologille tai hierontaan, vaan kun ei riskiryhmäläisenä uskalla. Viherlandian lahjakortti olisi kiva tähän tilanteeseen. On jo pitkään pitänyt hankkia olkkariin ja keittiöön uusia kasveja. Keväämmällä olisi tarvetta myös kampaajakäynnille Mad & Hairissa, joten lahjakortti sinne, tai vähän rahaa käyntiä varten olisi myös kiva saada.

Aloin miettimään lopuksi, mikä olisi sellainen lahjatoive, jolla voisi tukea pienyrittäjää näinä vaikeina aikoina. Varmasti kaikki lahjakortit ovat nyt hyviä ostoksia. Saahan esimerkiksi ruokaakin haettua take awaynä monista paikoista. Tuleeko sulle mieleen joku erityisen hyvä korona-ajan lahjavinkki?