Minulla on ollut tapana julkaista joulupukin toivelistani täällä blogissa perheelle vinkiksi ja ties vaikka näistä saisi ideoita joku muukin. Heitän myös vinkkejä ostopaikoista. Aloitetaan kirjatoiveista; näitä onkin tänä vuonna useampi: Ysärikirja, Anna-Leena Härkösen uusin ja Antti Holman Kauheimmat runot sekä Kauheimmat joululaulut. Näitähän löytyy ihan marketeista, kirjakaupoista ja tilaamalla esimerkiksi Adlibrikseltä.
Muuton Dots-ripustin. Joulupukin toivelistalla jo ties mistä vuodesta saakka :) Toiveena olisi musta keskikokoinen Dots. Tilaamalla esimerkiksi Finnish Design Shopista.

Tämä toive, Marimekon mustavalkoinen Tasaraita-pussilakana on keikkunut toivelistalla sekin jo usean vuoden ajan, mutta tänä vuonna kuulin huhua, että toive olisi vihdoin toteutumassa! <3 Ensi vuonna alan toivoa toista vastaavaa, jos en maltakaan enää muita käyttää tämän saatuani :) Näitäkin löytyy esimerkiksi Finnish Design Shopista tai Stockmannilta.Kahvikuppikokoelmani alkaa olla hyvällä mallilla, mutta muutama Iittalan Satumetsä-muki sinne vielä mahtuisi, mikäli näitä jostain vielä löytyy. Useampi verkkokauppa näyttää näiden kohdalla nollavarastoa, mutta esimerkiksi Halpa-Hallista (verkkokaupasta löytyy ainakin!) tai Iittalan myymälästä kannattaa tsekata.

Pukki on jo luvannut tuoda Dolce Gusto keittimeen Paulig-adapterin, joten jatkossa kahvien makulajitelma laajenee, ihanaa! Toivottavasti pukinkontista löytyisi myös jotain uusia makuja kokeiltavaksi, esimerkiksi vaniljan ja kaardemumman makuista kahvia, tummapaahtoista Juhla mokkaa, lattea ja kaakaota. Ette usko miten onnessani olen kun nämä Pauligin maitoa sisältävät juomat ovat vähälaktoosisia, jes! Näitä saa ostettua vaikka ihan Prismasta :)
Haussa pukinkonttiin: merinovillaiset, PEHMEÄT ja kiristämättömät unisukat! Vinkkaa jos tiedät mistä sellaisia voisi löytää!

Seinfeld dvd-kokoelmasta puuttuu yhä kaudet 3, 5, 8 ja 9. Näitä saa esim. CDONista tai Discshopista.

Bonosta nettikaupasta löysin hauskat Mikki-korvikset. Myös muut yksinkertaiset teräksiset ja hopeiset korvikset ovat mieleisiä. Blingiäkin saa olla :)


Tukka-asioita; Tangle Teezerin uusi tupeerausharja Back comb hair ja uusia Invisibobble ponnareita; kirkkaita tai chromen värisiä Originaleja ja Nano kokoisia pikkuisia. Mihin ihmeeseen hiuspompulat aina katoaa?? Näitä myyvät marketit, Sokos, Stockmann jne...


Vaikka karkkien suhteen olenkin melkoinen syöttöporsas, ei konvehteja kannata mulle antaa, saan niistä vaan masun kipeäksi. Esimerkiksi näillä namuilla mua voi ilahduttaa, jos sitten vahtii etten vedä niistä övereitä :)

Tykkään myös kaikista hemmottelulahjoista, esimerkiksi kasvo- tai jalkahoito olisi tosi tarpeellinen, FODMAP-ruokavalioon liittyvät kirjat ovat varmasti hyviä, unohtamatta rakkauttani kaikkeen pörröiseen, suloiseen, pehmoiseen ja sushiin :) Kosmetiikalla minut saa varmasti iloiseksi, uudesta kylpyöljystä ja kosteuttavasta ja kiinteyttävästä silmänympärysvoiteesta hyppimään kattoon :) MIT-allergiani vuoksi on oltava tarkkana etteivät tuotteet sisällä Methylisothiazolinone:a tai Methylchloroisothiazolinone:a tai muita linone-loppuisia aineita.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua niille tontuille, jotka kuumeisesti pohtivat mitä minulle voisi antaa :) Varaan oikeuden lisätä tähän listaan vielä jotakin, jos muistan jonkin oleellisen unohtuneen.

Mitä sinun toivelistallasi on tänä vuonna?*Osa postauksen linkeistä on mainoslinkkejä*