Voi hemmetti kun nämä loppuneet laahaa AINA jälkijunassa! Korjataas taas vähän ja laitetaan esille yhtäaikaa elo- ja syyskuun loppuneet tuotteet. Vähän tylsästi taas esillä näitä mun perus vakkarituotteita, joita vilisee joka kuun loppuneissa. Elokuussa loppui:

L300 Bright & Firm -sarjan yövoide. Tämä blogin kautta kokeiluun saatu yövoide oli kyllä kiva. Enemmän sarjasta olenkin kirjoitellut täällä. Tuon jälkeen olen testannut myös sarjan ikääntyvän ihon linjaa, ja tykännyt siitä. Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmaankin. Nyt on jokunen muu yövoide vielä käytettävänä ennen sitä kuitenkin.
Adidas Climacool dödö on nykyinen luottotuote. Ei ole löytynyt mitään mikä houkuttelisi edes kokeilemaan uutta. Ostaisinko uudestaan: kyllä ja olen ostanutkin.
Nivea Gentle Eye Make-up Remover on niin ikään ihan ultimate favorite. Harvan tuotteen kohdalla oikeasti voi myhäillä tyytyväisenä, että teinkin näin hyvän löydön! (Saatika että löytää niitä kaksi yhden hinalla :) ) Pure love <3 Ostaisinko uudestaan: Certainly yes!
Max Factor Mastertouch All Day Concealer oli kokeilu, joka ei sitten ottanut oikein tuulta alleen. Kosmetiikassa harvemmin tulee vertailtua mitään kilohintoja, mutta voi hyväntähden, onhan 12g pakkauskoko nyt silmänympäryksien häivytykseenkin ihan olemattoman pieni. Niin hämmentävän pieni, että en meinannut uskoa todeksi kun muutaman viikon käytössä ollut tuote loppui. No keskinkertainen tuote se olikin, ei jatkoon. Ostaisinko uudestaan: En keksi syytä miksi ostaisin.

Syyskuussa loppui:
Aqualan Duo käsilaukkukokoinen perusrasva, tälläinen kulkee mulla aina mukana. Pikku tuubin lisäksi kotoa löytyy samaista ihanaa jokapaikan voidetta isossa pumppupullossa. Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin. Usein muuten näitä pikkuputeleita joutuu apteekista kysymään ja ne löytyvät laatikon uumenista :)
Klippoteketin hiuslakka on kyllä ihana. Yritin tuossa taas käyttää jotain muuta lakkaa, mutta ei. Jo pelkästään useimpien lakkojen hiuksiin jättämä haju saa mut pysymään uskollisena Klippoteketille. Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.
Max Factorin 2000 Calorie mascara on myös ihan rakkautta. Hullua muuten huomata tämä päivittäiskosmetiikan kulutuksen kasvu nyt kun olen kokoaikatyössä. Viimeksi ripsari oli näköjään loppunut heinäkuussa, tai no siis ei loppunut vaan mennyt kelvottomaksi. Jutellaanpa hei tästä vielä lisää kohta! Ostaisinko uudestaan: Kyllä todellakin ja olen ostanut, aina vaan :)
Yotuelin Pharma nousi testiin saamistani hammastahnoista yllättäen omaksi Yotuel suosikikseni! Kummastelin aluksi sen minttu-lakritsan makua, mutta käytössä se osoittautui tosi virkistäväksi vaihteluksi. Tämä tahna sisältää B5-vitamiinia, joka hoitaa herkkiä ikeniä ja limakalvoja, siksi se varmasti oli tälläiselle herkkäsuiselle miellyttävä tahna. Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmasti. Hintaakin tällä on alle kympin, joten varmasti putkiloon tulee tartuttua!

Mutta niistä ripsiväreistä! Kiinnostaisi tietää, miten usein vaihdat ripsarin ja millä perusteella? Toisinsanoen löytyykö sieltä ripsivärin loppuun käyttäviä, vaihdatteko ripsarin aina hygieniasyistä tietyn ajan jälkeen vai sen mukaan miten se käytössä toimii, vaiko millä perusteella?

Itselläni ripsarin käyttöikä on yleensä 1-2kk. Uusi tuubi tulee käyttöön kun vanhan kanssa alkaa mennä hermot ripsiin. Helppo tapa säästää huonoja hermoja; älä käytä huonoa ripsaria, äläkä hyvääkään liian pitkään :)

Kertokaas te, millainen on sun ripsarifilosofia?